Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HÜSEYİN ÖZGÜRGÜN ÖZÜR DİLEMELİDİR
HÜSEYİN ÖZGÜRGÜN ÖZÜR DİLEMELİDİR
KKTC TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit yaptığı açıklama ile Başbakan Özgürgün'!ün kendinden geçerek yaptığı açıklamalar için Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'dan özür dilemesi gerektiğini belirtti.
12 Ağustos 2016, 19:52
 
 
KKTC'de Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya bir destekte TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit'ten geldi. "Özgürgün Cumhurbaşkanı Akıncı'dan özür dilemelidir"
 
TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit yaptığı açıklama ile Başbakan Özgürgün'!ün kendinden geçerek yaptığı açıklamalar için Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'dan özür dilemesi gerektiğini belirtti.
 
İşte o açıklama;
 
Sn. Akıncı'nın Cumhurbaşkanı seçilmesiyle yeniden başlayan müzakere sürecinin büyük bir ivme kazandığı herkes tarafından bilinen ve kabul edilen bir gerçektir. Her iki taraf da gerekli iradeyi gösterdiği takdirde çözümün olmaması için bir neden yoktur.
 
Sn. Cumhurbaşkanı, Halkın kendisine verdiği yetki doğrultusunda müzakere sürecini kararlılıkla sürdürmektedir. Hal böyle iken çözüm olasılığından bile rahatsız olan Sn. Özgürgün'ün devlet adamlığına yakışmayacak bir şekilde, kendinden geçerek Kıbrıs Türk Halkı'nın %60 oyuyla seçilen Sn. Cumhurbaşkanı'na yönelik olarak yaptığı hakarete varan eleştiriler kesinlikle kabul edilemez.

Özgürgün Cumhurbaşkanı Akıncı'dan özür dilemelidir

Halkın oyları ile göreve gelen ve bu yolu halkla birlikte yürüyen Cumhurbaşkanına yönelik yapılan bu çirkin söylemler aynı zamanda halka yapılmış saygısızlıktır da. Sn. Başbakan kendine gelmeli ve hakaret içeren sözleri için Cumhurbaşkanı nezdinde tüm halktan özür dilemelidir.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR