Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KKTC TURİZMİ İÇİN DURMADAN ÇALIŞIYORUZ
KKTC TURİZMİ İÇİN DURMADAN ÇALIŞIYORUZ
Antalya’da gerçekleşen Dünya Sağlık Spor Kongre ve Fuarı (HESTOUREX) açılışında onur konuğu olarak katılan Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, KKTC turizmini tanıtmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.Kaynak: Ataoğlu: "Ülke turizmimizi tanıtmak için var gücümüzle çalışıyoruz"
7 Nisan 2017, 20:40

 

Antalya’da gerçekleşen Dünya Sağlık Spor Kongre ve Fuarı (HESTOUREX) açılışında onur konuğu olarak katılan KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, KKTC turizmini tanıtmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Bakan Fikri Ataoğlu,KKTC'nin ilgi odağı olduğu fuarda NTV, TRT Haber, Koza TV, VTV, İHA ve BRT’ye özel demeçler verdi.

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı çatısı altında Ekonomi Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı tarafından desteklenen ve 150 ülkeden 2 bin kişilik satın alma heyetinin katıldığı HESTOUREX Fuarı’nda basın mensupları ile buluşan ve KKTC’yi anlatan Bakan Ataoğlu alternatif turizmle ilgili mesajlar verdi.

image

CANLI YAYINDA  KKTC TURİZMİNİ ANLATTI

Koza TV’de “Antalya Gerçekleri” isimli programda konuşan Bakan Fikri Ataoğlu, bir turizm adası olan Kuzey Kıbrıs’ın tanıtımı için uluslararası etkinliklerin önemli olduğuna işaret ederek fuarlara önem verdiklerini vurguladı.

Bakan Ataoğlu, “Bizlerin her katıldığı fuarda KKTC standımız daima ilgi görmekte ve derecelere girmektedir. Bu fuarlar dünya turizminin hatırı sayılır fuarlarıdır. Mesela EMİTT İstanbulda 1. olduk. ITB Berlin Fuarında 187 katılımcı arasından 9. olduk. İngiltere’de ise yine 1. olduk ama Rum lobisi çalıştı ve ilk kez bir fuarda stand dereceleri açıklanmadı” dedi.

“TÜRKİYE, ALMANYA, İNGİLTERE, İRAN’DA ETKİNLİKLER YAPIYORUZ”

Uluslararası fuarlar dışında farklı organizasyonlar yaparak KKTC turizmini tanıtmaya çalıştıklarını belirten Bakan Fikri Ataoğlu, şöyle konuştu:“4-6 Mayıs’ta İngiltere’de kendimiz bir organizasyon yapıyoruz. Bizim için Türkiye son derece önemli. Anavatanımız ama hala daha KKTC’ye gelmemiş, görmemiş ve farklı ülkelere seyahat etmeyi tercih eden büyük bir kitle var. Bizim amacımız, kendi evleri gibi görmeleri gereken, aynı dili konuştuğumuz, aynı dine sahip olduğumuz, aynı para birimini kullandığımız, tek millet olarak var olduğumuz bu coğrafyayı Türkiye’deki insanımızla da buluşturmak. Bunun için Türkiye’yi de karış karış geziyoruz, gezeceğiz.

image

”“CİDDİ ATILIMLAR YAPIYORUZ”

Dünya Sağlık Spor Kongre ve Fuarı’nın (HESTOUREX) gerçekleştiği Antalya’da NTV-TRT Haber-İhlas Haber Ajansı, BRT, VTV’nin sorularını da yanıtlayan Bakan Ataoğlu, uluslararası arenada, ülkelere ciddi girdiler sağlayan sağlık ve spor başta olmak üzere alternatif turizm çeşitlerinin KKTC'ye kazandırılması için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Şeffaf Gazete 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR