Güzel ülkemiz için yazıyoruz - ÜNLÜ İŞADAMINDAN MAFYA USULÜ DAYAK Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/kibris/33255/unlu-isadamindan-mafya-usulu-dayak

 

ÜNLÜ İŞADAMINDAN MAFYA USULÜ DAYAK
ÜNLÜ İŞADAMINDAN MAFYA USULÜ DAYAK
Kuzey Kıbrıs'ın en zengin İşadamlarından Vakkas Altınbaş'ın damadı Bulut Akacan iki koruması ile beraber eski çalışanı ve arkadaşına saldırarak darp ile hastanelik edince KKTC yasalarına göre mahkeme Bulut Akacan ,korumaları Vasıf Kurbanov ile Orçun Özorçun’u 3 günlük tutukluluk emri vererek kelepçelerle cezaevine yolladı.
7 Ocak 2019, 23:02
 
 
Ünlü işadamı Vakkas Altınbaş'ın olaylarla adından sık sık söz ettiren damadı Bulut Akacan iki koruması ile beraber gözaltına alındı.
 
Daha önce Bulut Akacan'ın şirketinde çalışan Erhan Başay ve işadamı arkadaşı Zeki Asımoğlu yemek yediği restorantda saldırıya uğradı ve ağır darp ile hastaneye kaldırıldılar.
                     
                 image
 
          Mafya usulü dayak olayı KKTC de gündem oldu.
 
Bulut Akacan darp suçlamasıyla  korumaları Vasıf Gurbanov ve Orçun Özorçun ile birlikte gözaltına alındığı öğrenildi.
 
Vakkas Altınbaş'ın damadı Kıbrıs'lı işadamı Bulut Akacan tutuklandı. 
 
KKTC'de bugün ülkenin en zengin işadamlarından Vakkas Altınbaş'ın olayları eksik olmayan damadı Akacan Holding sahibi Bulut Akacan ( 35 ) ve korumaları Vasıf  Gurbanov ve Orçun Özorçun  Girne'de bir restorant'da eski çalışanı ve arkadaşını darp ettiler .
 
Girne'deki kavgada Kuzey Kıbrıs Çetinkaya spor kulübü yöneticisi Erhan Başay feci şekilde dövülürken,arkadaşı , Zeki Asımoğlu kafatası çatlayarak yoğun bakıma kaldırıldı.
Bir süre Akacan Holding bünyesinde çalışan Erhan Başay, işten ayrıldıktan sonra ödemelerini almadan işten atıldığı iddiası ile Bulut Akacan hakkında suç duyurusu yaptığı bilgisine ulaşıldı..
 
                   image
 
Zeki Asımoğlu ile Erhan Başay'ın darp neticesinde hastanelik oldukları öğrenildi.
 
Erhan Başay ile arkadaşı işadamı Zeki Asımoğlu ile  yemek yediği restoranda iki yakın korumasıyla gittiği esnada karşılaşan Bulut Akacan'ın Zeki Asımoğlu ile Erhan Başay'a korumaları Orçun Özorçun ve  Vasıf  Gurbanov ile saldırarak darp etmesi Kuzey Kıbrıs'ta büyük yankı yaptı.
 
Polis, yoğun bakımdaki Zeki Asımoğlu’nun ağır darbeler sonucu alt dişlerinin kırıldığını ifade ederken ayrıca beyin kanaması geçirdiğini ve hayati tehlikesinin devam ettiğini açıkladı.
 
Erhan Başay korumalardan aldığı darbeler sonucu , Girne Dr. Akçiçek Hastanesi acil servisine kaldırıldı, yapılan ilk müdahale sonrasında müşahade altına alındı.
Olay anında Erhan Başay'ın yanında olan işadamı Zeki Asımoğlu ise Bulut Akacan'ın korumalarından aldığı darbeler sonucu ,düşüp başını sert bir şekilde yere çarpma sonucunda kafa tramvası nedeniyle Girne Dr. Akçiçek Hastanesi acil servisine kaldırılarak ilk müdahalesi yapıldı.Asımoğlu, Girne Dr. Akçiçek Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından kafatasında çatlak tespit edilip acil olarak tam teşekküllü Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi  yoğun bakım ünitesine  kaldırılarak müşahede altına alındı.
 
Olay sonrası Bulut Akacan ve korumaları Orçun Özorçun ve  Vasıf  Gurbanov , şikayet üzerine Girne adli şube büro amirliği tarafından gözaltına alındı.
 
              image
 
POLİS RAPORUNA ULAŞILDI
 
Kuzey Kıbrıs'ın tanınan insanlarının bu kavgası ülke gündemine otururken KKTC polisinin tuttuğu olay yeri raporu basına sızdı.
 
KKTC polisİ olay yeri  tutanağı : Vahim Zarar ve Ciddi Darp 7.1.2019 tarihinde, saat 14.00 sıralarında, Girne'de Salih Miroğlu Caddesi üzerinde, Bulut Akacan (E-35),Vasıf  Gurbanov (E-24) ve Orçun Özorçun (E29) aralarında sorun bulunan ve o esnada cadde üzerinde bir restoranda oturmakta olan Erhan Başay'a elleri ve ayakları ile gelişi güzel vurup adı edileni ciddi şekilde darp etmişlerdir. Ayrıca Vasıf Gurbanov'un, Erhan Başay''ın yanında bulunan Zeki Asımoğlu'nu ciddi şekilde darp edip, yere düşürmek suretiyle de kafatasının çatlamasına sebep olmuştur. Olayda ciddi şekilde yaralanan  Bulut Akacan Vasıf  Gurbanov ve Orçun Özorçun   tutuklanmış olup soruşturma devam etmektedir. 
 
                       image
 
               GİRNE'NİN GÖBEĞİNDE MAFYA USULÜ DAYAK
 
Olay yeri görgü tanıklarının aktardığına göre; Girne’de bulunan restorantta arkadaşı ile yemek yerken, Bulut Akacan’ın korumaları Erhan Başay’ın yanına geldi. Daha sonra Bulut Akacan ve diğer koruması ile olay yerine geldi,Bulut Akacan aşırı sinirliydi masanın üzerine vrarak  Erhan Başay’a küfür etmeye başladı.Ayağa kalmaya çalışan  Erhan Başay’ı korumalar iki yanından tutarak Bulut Akacan’ın vurmasını sağladıkları iddia edildi.
 
Olaya restorant'da şahit olanlar ,adeta bir mafya film sahnesi formatında kavga sahnelendiğini söyleyerek KKTC nin her geçen gün mafya adası kimliğine daha fazla yaklaştığını söylediler.
 
image
 
 ŞİKAYET EDİNCE !
 
Erhan Başay, uzun süredir Akacan’ın yanında çalıştığı dönemden kalma alacaklarını ödemediği için aralarındaki meseleyi Bulut Akacan’ın kayın pederi Vakkas Altınbaş'a  ve avukatına olayı aktardığı için  kızdığı iddia edildi..
 
Sosyal medyanın çok yoğun kullanıldığı Kuzey Kıbrıs Türk Cümhuriyeti'nde dayak olayı infial yattı.
 
Daha önce de polisiye olayları ile sık sık gündeme gelen işadamı Bulut Akacan'ın eleştirildiği yorumlarda son seçimde ülkenin kurucu ve en büyük partisi UBP milletvekili adaylığına işaret edilip sorgulandı.
 
image
 
KKTC nin kurucu lideri Rauf Denktaş'ın partisi olan Ulusal Birlik Partisi  ' UBP 'Girne milletvekili adayı olan Bulut Akacan'ın seçimde kaybetmesi ,Girne'de yaptığı yüksek imar  yoğunluklu  binalar ve korumaları ile sık sık olay çıkarması ile gündemden düşmüyor.
 
Sosyal medyayı yoğun kullanan KKTC de olayların adamı Bulut Akacan'a tepki yağdı,işte o yorumlardan bazıları.
 
Rahme Iyilmez: Allah belalarını versin sucu olmayan yegenimiz şimdi hastahanede lanet olsun artık pislik yuvası oldu
Salih Engin : Memlekimde Mafyalar el üstünde istediklerini canları çektıgınde dövüyorlar lanet insanlar.
Leman Kty : Bu kaçıncı vukuatı
Mehtap Çardak : Mafya dizileri ile büyüyen nesil ..!
Hilal Özbaysal : Buyurun söz konusu adam az daha milletvekili olacaktı başımıza
Yagiz Adal : Bunu yargılayacan ve uzun süre bir tatile gönderecen,parmaklı kapılar arkasında. Bu tipler çok şımardı ve tehlikeli oldu.Hala daha bu eşkıya UBP üyesimi?
Arzu Cankoy: Sokakta siddet okullarda siddet ...toplum olarak zor gunler bizi bekler
 
Şeffaf Gazete.com