Güzel ülkemiz için yazıyoruz - KKTC'DE TÜRK ASKERİ KAYBOLDU Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/kibris/34772/kktcde-turk-askeri-kayboldu

 

KKTC'DE TÜRK ASKERİ KAYBOLDU
KKTC'DE TÜRK ASKERİ KAYBOLDU
KKTC Gazimağusa'da bulunan Gülseren Askeri Kışlası'nda Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı birlikte görev yapan Mustafa Alamur adlı Mehmetçik dört gün önce çıktığı çarşı izninden dönmemesi Kuzey Kıbrıs'ta endişe yarattı.
16 Ağustos 2019, 13:49
 
 
KKTC'de vatani görevini yapan Mustafa Alamur izinli olarak çarşıya çıktı fakat 4 gündür birliğine dönmedi KKTC dışına çıktığı ile ilgili bir bilgi de yok .
 
Mağusa'daki birliğinden çarşıya çıktı 4 gündür geri dönmedi 
 
Mağusa Gülseren bölgesinde askerlik görevini yapan Mustafa Alamur, 4 gündür kayıp,adada kayıp asker ile ilgili aramalar devam ederken Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı basına ve kamuoyuna bir duyuru yaptı..
 
image
 
''Görenlerin en yakın polis karakolu veya askeri birliğe bildirmesi duyurulur ''
 
KKTC Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, Kuzey Kıbrıs'ta vatani görevini yapan, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki asker Mustafa Alamur’dan, 4 gün önce çarşıya çıktıktan sonra tekrar haber alınamadı. Görenlerin polis karakoluna veya KKTC'deki tüm askeri birimlere bildirilmesi duyurulur,denildi...
 
image
 
Sosyal medyadan duyurular yapılıyor.
 
Son dönemde birçok cinayet ve kriminal vaka ile gündeme gelen KKTC'de TSK askerinin kaybolması kamuoyunda endişe yarattı.
 
Tüm '' KKTC HALKINA'' Gülseren Bölgesinde Vatani Görevini Yaparken çarşıya çıkıp Dört gündür birliğine dönmeyen Mehmetçiğimizi Gören En yakın Askeri Birliğe bildirmesi önemle rica olunur. Ailesi büyük kaygı,üzüntü ve merak içerisindedir '' çağrısı  yapıldı.
 
Şeffaf Gazete.com