Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KÖPEK TECAVÜZCÜSÜ TUTUKLANDI
KÖPEK TECAVÜZCÜSÜ TUTUKLANDI
KKTC GaziMağusa’da köpeğe cinsel saldırıda bulunduğu anların kamera kayıtlarına yansıması üzerine dün tespit edilerek tutuklanan 71 yaşındaki İsmail Çelik mahkemeye çıkartıldı. KKTC yasalarına göre “Hayvanla cinsi münasebette bulunma” “Namusa ve ahlaka aykırı harekette bulunma”suçundan tutuklandı.
3 Temmuz 2020, 21:59
 
KKTC'de bir köpeğe sokakta tecavüz eden ve güvenlik kameralarının tespit ettiği sapık İsmail Çelik tutuklanarak cezaevine yollandı.
 
Gazi Mağusa'da Köpeğe Cinsel Saldırıda Bulunan Sapık Cezaevine Gönderildi
 
30 yıldır KKTC de yaşadığı öğrenilen Türkiye vatandaşı İsmail Çelik 2 gündür adanın gündemindeydi.
 
Bir köpekle olan temasının güvenlik kamerasına yansıması ve bu görüntülerin sosyal medyada yayınlanması sonucu toplumda büyük bir infial oluşmasına neden olan İsmail Çelik dün Gazimağusa’da tespit edilerek polis tarafından tutuklandı.
 
Zanlı , hayvanla cinsel temasta bulunmak, edep ve adaba aykırı harekette bulunmak ve uygunsuz tavrı harekette bulunmak suçlamasıyla Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarılarak teminata bağlandı. Teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı 1 ayı aşmayan bir süre hükümsüz tutuklu olarak ceza evine gönderildi.
 
Zanlının 27.6.20 tarihinde Gazimağusa’da umumi bir yer olan Bahriyeli sokak içerisinde beyaz renk kurt kırması sokak köpeğiyle cinsel temasta bulunmak, edep ve adaba aykırı hareket ve uygunsuz tavrı harekette bulunmak suçlarını işlediğini açıklandı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR