Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALAATTİN ÇAKICI O İDDİAYI YALANLADI !
ALAATTİN ÇAKICI O İDDİAYI YALANLADI !
Kıbrıs’ta yayınlanan Avrupa isimli gazetede bugün çıkan, “Alaattin ÇAKICI Kıbrıs’ta CRATOS’u satın aldı” başlıklı haberin doğru olmadığı bildirildi.
28 Ağustos 2020, 13:32
 
Kuzey Kıbrıs'ın muhalif gazetelerinden Avrupa Gazetesinin bugün manşetten yayınladığı; “organize örgüt lideri olarak bilinen Alaattin Çakıcı’nın Girne’deki Cratos Otel’i satın aldığı” yönündeki haberi KKTC'de büyük yankı uyandırdı 
 
image
 
Haber kaynağını açıklamadan iddiasını tam bir delile dayandırmasa da haberde cezaevinden kısa süre önce çıkan Alaattin çakıcının adının olması gündeme bomba gibi düşmasine yetti.
 
 Alaattin Çakıcı, hem sosyal medya hesaplarından, hem de danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile yaptığı açıklamalar ile yayınlanan haberin gerçek olmadığını kamuoyuna duyurdu.
 
Çakıcı’dan yalanlama geldi.
 
Kişisel Twitter hesabı üzerinden yazılı açıklama yapan Alaattin Çakıcı, haberin yalan olduğunu ifade ederek, “Cezaevinden çıktığımdan şu zamana kadar ne bir yer satın aldım, ne de bir yer sattım” dedi.
 
Konuyla ilgili 4 farklı tweet atan Çakıcı’nın “İkamet ettiğim Bodrum ve İstanbul’da toplumda bu tip haberler çıkmaktadır. Bu tip haberlerin hepsi külliyen yalandır. Türkiye artık eski Türkiye değildir” ifadeleri dikkat çekti.
Türkiye devletinin, “kimin ne yapıp, yapmadığını bu tip haberleri yapıp basına servis eden kişilerden milyonlarca kere daha fazla bilgi sahibi olduğunu” söyleyen Çakıcı, açıklamasına şöyle devam etti:
 
“Ermeni diasporasının ve Kolombiya mafyasının parasını Türkiye’de kullanıp, borçlu iş adamlarının malını gasp eden vatan hainlerini, FETÖ ve PKK’nın parasını çalıştıran, sözde iş adamlarının namussuzluklarını bu haberi yapan gazete ve diğer gazeteler neden gündeme getirmiyor?” diyerek haberdeki iddiayı kesin olarak yalanladı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR