Güzel ülkemiz için yazıyoruz - KKTC TURİZM SEKTÖRÜNDE GÜÇBİRLİĞİ Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/kibris/37043/kktc-turizm-sektorunde-gucbirligi

 

KKTC TURİZM SEKTÖRÜNDE GÜÇBİRLİĞİ
KKTC TURİZM SEKTÖRÜNDE GÜÇBİRLİĞİ
Covid-19 kısıtlamalarının ülke turizminin önünü açacak şekilde planlanması için Kuzey Kıbrıs Turizm sektörü birleşenleri ortak kararlar üretecekler. Platformun kurulduğunu duyuran Orhan Tolun, ‘’Yolumuzu çizdik. Güçlü ve kararlı bir şekilde ilerleme kaydedeceğiz.’’ dedi
19 Şubat 2021, 09:27
 
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm Örgütleri Platformu Kuruldu
 
Kuzey Kıbrıs ekonomisinin can damarı olan Turizm sektörü'Pandemi süreci' ile adeta bitkisel hayat yaşıyor.Gelecek günlerde Covid-19 kısıtlamalarının ülke turizminin önünü açacak şekilde planlanması için sektör birleşenleri ortak kararlar üretecekler.
 
Turizm Sektörünün eski güçlü günlerine kavuşması için elbirliği ile çalışacaklar. 
 
Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB), Kıbrıs Türk Rehberler Birliği (KIT-REB), Kamu Araçları Taşımacılar Birliği (KAR-İŞ) ve Kiralık Arabalar Birliği birlikte hareket edecekleri ‘’Turizm Örgütleri Platformu’’nu kurdu.
 
image
 
KITSAB Başkanı Orhan Tolun, turizm paydaşlarının ortak sorunlarının ele alınacağı, turizm ve turizme emek veren her bireyin haklarının gözetileceği, düzenli bir sistem ile güvenli turizmin sağlanacağı bir model için birlikte hareket edilmesi gerekliliğini belirtti. Turizm paydaşlarının eşit şekilde hareket edeceğini dile getiren Tolun, ‘’Yolumuzu çizdik. Güçlü ve kararlı bir şekilde ilerleme kaydedeceğiz.’’ Diyerek platformun kuruluşunu kamuoyuna duyurdu.  
 
Şeffaf Gazete