Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KARANTİNA OTELİNDE ERKEĞE TECAVÜZ!
KARANTİNA OTELİNDE ERKEĞE TECAVÜZ!
KKTC'ye girişte karantinaya alınan yaşındaki 24 yaşındaki M.D karantina oteli Girne River Side Otel’de aynı uçakla Kuzey Kıbrıs'a yolculuk yaptığı Adem Elma adlı kişi tarafından tecavüze uğradı.
12 Mart 2021, 13:33
 
Kuzey Kıbrıs'a aynı uçakta gittiği ile alındığı karantina otelinde 48 yaşındaki Adem Elma tarafından M.D adlı 24 yaşındaki genç bir erkeğe zorla tecavüz edildi.
 
Türkiye'den KKTC'ye inşaat işinde çalışmak için giden 48 yaşındaki Adem Elma adlı şahıs uçakta tanıştığı ve bir gurup içinde beraber gittikleri karantina otelinde, içki yada bilinmeyen bir madde tesiriyle uyuşturduğu M.D adlı 24 yaşındaki genç bir erkeğe River Side adlı otelin odasında tecavüz etti.
 
              image
 
KKTC sağlık bakanlığı kontrolünde olması gereken ve karantina koşulları dolayısı ile  olması gereken güvenlik uygulasının olmaması neticesinde şok eden tecavüz vakası gerçekleşti.
 
24 yaşındaki M.D karantina oteli Girne River Side Otel’de aynı uçakla Kuzey Kıbrıs'a geldiği kişi tarafından tecavüze uğradı.
 
Girne yakınlarındaki karantina oteli olarak hizmet vermekte olan River Side Otel içerisinde, karantinada bulunan 48 yaşındaki Adem Elma'nın,adaya giderken yolculuk esnasında tanıştığı M.D aynı Otel’e ait başka bir odada  kalmaktaydı.
 
Adem Elma isimli tecavüzcü ,KKTC koronavirüs tedbirleri kapsamında 15 gün kalması gerekilen karantina otelinde M.D isimli 24 yaşındaki erkek şahısa yolda tanışmanın verdiği samimiyetle planlı diyalog kurar.
 
Adem Elma adlı şahıs içki sokulması yasak olan karantina odasına havalimanında aldığı içki ile girip  yolculukta tanıştığı M.D'nin odasına giderek içki ikram eder.
 
İkramı kabul eden genç M.D polise verdiği ifadesinde ,ikram edilen içkinin kendisini beklenmedik,garip bir tesirle uyuşturduğunu,odada yolda tanıştığı Adem Elma adlı şahsın kendisine güç kullanarak zorla tecavüz ettiğini anlattı.
        image
 
PLANLI VE GÜÇ KULLANARAK ZORLA TECAVÜZ ETMİŞ 
 
Oda içerisinde alkol aldıktan sonra kendi odasına gitmeyen ve odadaki iki kişilik yatağa M.D adlı genci zorlayarak yatıran 48 yaşındaki şahıs ,rızası dışında genç erkeğe zorla anal seks ile tecavüz etmesi sonucu şikayet edilince olaya KKTC polisi el koydu.
 
M.D adlı madur, yoculukta tanıdığı şahsın odasına alkollü halde gelerek ısrarla içki ikram ettiğini belirtti.
 
Kabul edip alkol aldıktan sonra ani olarak uyuşup kaldığını belrten şahıs Adem Elma'nın sarhoş olduktan sonra soyunup kendisini zorladığını belirti. Alkol ile içine katılmış olması muhtemel bir madde tesiriyle güçsüz kalıp,çift kişilik yatağı içerisinde rızası dışında cinsel tecavüze uğradığı gerekçesiyle şahıs hakkında şikâyete bulundu.
 
       image
 
KKTC Polisi şikayet karşısında gözaltına aldığı A.E’nin tutuklandığını ve adli soruşturma başlatıldığını mahkemeye aktararak KKTC yasalarına göre soruşturma maksatlı 2 güne ek olarak  poliste 7 gün tutuklu kalmasını talep etti.
 
Mahkeme  soruşturmanın salimen yürütülmesi adına 7 gün  tutuklu kalmasına emir verdi.
 
Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli Polis mahkemeye sunduğu ifadede, zanlı Adem Elma’nin KKTC'ye inşaat işçisi olarak geldiğini , şikayetçi M.D ile aynı tarihte karantinaya alındıklarını belirtti.
 
Polis ,zanlının şikayetçi genç erkeğe zorla tecavüz ettiğini, M.D’nin Girne Polis Müdürlüğü’ne şikâyette bulunduğunu ifade etti.
 
Şikayetçinin doktor kontrolünden geçirildiğini ve soruşturmanın yeni başladığını kaydeden yetkili polis memuru zanlı Adem Elma  şahsın  soruşturma amaçlı 2 gün olarak alınan ilk tutukluluk süresinden sonra 7 gün daha  tutuklu kalması yönünde yargıç  kararı olduğunu belirtti.
 
Olayın takipçisi olarak tecavüze uğrayan M.D adlı genç ile ilgili detaylı bilgilere ulaşılmaya
çalışıyoruz.
 
Şeffaf Gazete

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR