Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ARA GÜLER'DEN İYİ HABER
ARA GÜLER'DEN İYİ HABER
Aniden rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırılan ünlü fotoğraf sanatçısı Ara Güler’in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı.
18 Ocak 2014, 15:44

 

Aniden rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırılan ünlü fotoğraf sanatçısı Ara Güler’in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı.

Güler’in genel sağlık durumunun iyi ve şuurunun açık olduğu belirtildi. Memorial Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Kronik böbrek yetmezliği nedeni ile 14 Ocak 2013 Salı gününden bu yana hastanemizde tedavi altında olan dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Ara Güler’e uygulanan diyaliz desteğine yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor.” denildi. Hastanenin yoğun bakım sorumlusu Doç. Dr. Serdar Çelebi’nin, “Nefroloji doktoru tarafından serviste takip edilirken tansiyonunun düşük olduğu görülüp, diyalizin daha kontrollü bir şekilde yapılması gerektiğine karar verildi. Hastamız dün ilk defa yoğun bakımımızda diyaliz desteği aldı. Bugün de diyaliz tedavisini yoğun bakım ünitesinde görmesi planlanıyor. Hastamız şu anda genel bir check-up’tan geçiriliyor. Tüm değerleri olumlu olduğu takdirde yeniden servis takibine alınıp, diyaliz tedavisine devam edilecektir.” ifadelerine yer verildi. Öte yandan, sosyal medyada ve bazı yayın organlarında vefat ettiğine ilişkin haberler ise yakınları tarafından yalanlandı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR