Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BALAYI 14 ŞUBAT'TA
BALAYI 14 ŞUBAT'TA
14 Şubat’ta sinemalarda izleyici karşısına çıkacak olan 'Balayı' filminin ekibi vizyon öncesi Aperativo’da düzenlenen partide buluştu.
8 Şubat 2014, 11:19

 

14 Şubat’ta sinemalarda izleyici karşısına çıkacak olan 'Balayı' filminin ekibi vizyon öncesi Aperativo’da düzenlenen partide buluştu.

Başrol oyuncuları partiye gelinlik ve damatlıkla katıldı. Naim Dilmener’in DJ’lik yaptığı partide unutulmaz şarkılar hep bir ağızdan söylendi.

Genç yönetmen Koray Baliç’in imzasını taşıyan‘Balayı’ filminin ekibi, vizyon öncesi partide buluştu. 14 Şubat’ta vizyona girecek filmin başrol oyuncuları Seda Tosun’un gelinlikle veEmre Kılıç’ın damatlıkla katıldığı parti, Asmalımescit’in seçkin mekanı Aperativo’da yapıldı.

DJ kabinine girerek unutulmaz şarkılardan oluşturduğu seçkilerle geceye damgasını vuran müzik yazarı Naim Dilmener, partiye katılan herkesi coşturdu. Başta film ekibi olmak üzere çok sayıda basın mensubu ve davetlinin katıldığı partide tüm şarkılar hep bir ağızdan söylendi.

image

FİLMİN KONUSU

Filmin yönetmeni Koray Baliç “Bundan 3 sene önce Doğu Karadeniz'de yaylaları dolaşırken İzmirli bir çift ile tanıştım. Balayı tatilini geçirmek üzere Karadeniz'e gelmişlerdi. Onlarla yaptığım sohbet, bende ‘farklı bir balayı teması’ üzerine senaryo yazma isteği doğurdu. İstanbul'a dönünce yazmaya başladım” cümleleri ile senaryo sürecini anlatıyor.

Zengin işadamı Uğur'un eşi Gül'e yaptığı sürpriz balayını konu edinen 'Balayı', Reis Film’in kurucusu Can Şimşek yapımcılığında geçen yaz Kaleköy'de çekildi. Filmin konusu kısaca şöyle:

Ülkenin en zengin işadamlarından biri olan Uğur, çok ünlü bir oyuncu olan eşi Gül'ü, sürpriz balayı için Kaleköy'e götürür. Uğur, Gül ile baş başa kalmak için köylüleri de köyden göndermiştir. Balayından bir hafta önce tanışmış ve yıldırım nikâhı ile evlenmiş olan çift, günler geçtikçe ilişkileri ile ilgili yoğun bir hesaplaşmanın içine girer. Uğur'a göre Gül, dilinin altında bir bakla saklıyor gibidir. Zaman geçtikçe çiftin arasındaki bu gerilimli durum çözülmez ve Uğur saklı olanı ortaya çıkardığında kıyamet kopar...”

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR