Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AŞK FESTİVALİ SANAT ŞÖLENİ
AŞK FESTİVALİ SANAT ŞÖLENİ
Festival, 11 Şubat 2014 Salı günü tarihi Mısır Apartmanının terasında yer alan 360 İstanbul’daki gala gecesiyle başlayan festival tüm hızıyla sürüyor
14 Şubat 2014, 11:25

 

Festival, 11 Şubat 2014 Salı günü tarihi Mısır Apartmanının terasında yer alan 360 İstanbul’daki gala gecesiyle başlayan festival tüm hızıyla sürüyor

image

Büyüleyici İstanbul manzarasına 17 ayrı sanatçının eserlerinin yer aldığı eşsiz bir sergi de eşlik ediyor. 360 İstanbul’daki sergi, ay sonuna kadar görülebilecek.

Festival kapsamında Beyoğlu’nun çeşitli noktalarında etkinlikler ve sergiler düzenleniyor. Cihangir Sanat Galerisi’nde yine AŞK temalı çok özel bir karma serginin açılışı yapıldı.

image

“AŞK Yakar”…

Festival farklı sergilere ev sahipliği yapıyor. Festivalin yaratıcısı Küratör Işık Gençoğlu ve festival destekçilerinden Cam Ocağı Vakfı’nı temsilen Elif Yalçınkaya eşliğinde gezilebilecek sergi, Pera Palas Hotel, Jumeirah’da yer alacak

Açılışın ardından yine Pera Palas Hotel, Orient Express’de Uluslararası Mevlana Vakfı Başkan Vekili ve Mevlana’nın 22. Kuşaktan torunu Esin Çelebi Bayru’nun konuşmacı oldu ve  “AŞK üzerine sohbetler” programı gerçekleştirdi…

Festivalin dün akşam programı da hayli yoğun; önce saat 17.30’da Festival destekçilerinden British Side’ın Beşiktaş Barbaros Bulvarı’ndaki binasında AŞK filmleri gösterimi gerçekleştirildi , ardından da “LOVE in English” temasıyla İngilizce “AŞK” konuşuldu.

image

360 Dereceden AŞK Festivali kapsamında bir de düğünümüz var!

Rila ve Umut, “İlahi AŞK’ta Kavuşma” temasıyla, 15 Şubat 2014 Cumartesi günü saat 19.00’da The Hall’da bütün dinlerin temsilcilerinin şahitliğinde evlenecekler.

14 Şubat, tüm dünyada Sevgililer Günü olarak kutlanırken 360 Dereceden AŞK Festivali, 14 Şubat’a bambaşka bir bakış açısı getirecek.

Nur-u Ziya Suits’de saat 17.00’de açılacak sergi “AŞK Paylaşmaktır” temasıyla sanatseverlere müthiş bir görsel şölen yaşatacak.

image

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR