Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ZAMAN TÜNELİ 1973 KAHKAHA FIRTINASI
ZAMAN TÜNELİ 1973 KAHKAHA FIRTINASI
Son yılların en eğlenceli filmi olmaya aday kahkaha fırtınası yaratacak Zaman Makinası 1973  galası yapıldı ve vizyona girdi.
21 Mart 2014, 09:25

 

Son yılların en eğlenceli filmi olmaya aday kahkaha fırtınası yaratacak Zaman Makinası 1973  galası yapıldı ve vizyona girdi.

image

Yönetmenliğini Aram Gülyüz'ün yaptığı, başrollerinde Gürgen Öz, Seda Bakan, Damla Cangül, Ali Rıza Tanyeli ve Ferdi Sancar'ın yanı sıra ünlü tiyatro ve sinema insanı Zihni Göktay'ın yer alıyor.

'Zaman Makinesi 1973' filmi özellikle 70 lerin İstanbulunu merak eden ve özleyenlere sıcak bir mutluluk hissi yaratıyor.

image

Zamanda yolculuk yapan şımarık bir gencin 70'li yıllarla imtihanını beyazperdeye yansıtacak.
2013 ile 1973 yıllarında geçen bu fantastik maceranın tam anlamıyla Türk insanının o dönemin ruh halini samimiyetini mutluluk hormonlarınız  köpüre köpüre izleyeceksiniz.

Türk filmlerinde şimdiye kadar işlenmeyen  bir konu olması ile dahada ilginç olan  film 1973 ve 2014 yılını aynı anda yaşayan insanların adeta kahkaha tufanı yaratan dialoglarına sahne oluyor

image

Hafta sonu yapılacaklar listesine  Zaman Tüneli 1973 filmini almanızı tavsiye ediyoruz Gala gösterimine gelenlerin yorumlarıda bu tavsiyemize fazlasıyla destek verir görüşteydiler.

'' ZAMAN TÜNELİ 1973 '' FİLMİNİN  HİKAYESİ

Lüks bir hayatı olan Tolga, zengin, şımarık ve kendini beğenmiş bir adamdır. Zaman Makinesi 1973, Tolga’nın günümüzden geçmişe gidişini ve 1973 senesinde başına gelen olayları anlatan, eğlenceli, duygusal, yarı müzikal bir baba oğul hikayesidir.

image

Babası Ali Rıza’nın vefatı ile tüm servetin annesine bırakılması, Tolga’ya sadece ‘Anadol STC 16’ marka eski bir otomobilin kalması Tolga’yı kızdırır. Hemen arabaya atlayıp uzaklaşmak isteyen, sinirle ve küstahça içine düştüğü durumu eleştirmeye başlayan Tolga bir anda Anadol ile beraber kendisini gökyüzünde bulur. Araba havalanmış ve bir süre bulutların arasında süzüldükten sonra bir plaja iniş yapmıştır. Geldiği bu yerde insanların üzerindeki eski model kıyafetler hiç ilgisini çekmemiş ve onu bir an önce araba tamircisi bulmaya yönlendirmiştir. Aracı plajdan alan ve tamirhanesine getiren Kadir Usta, kıyafetleri, konuşma şekli ve tuhaf hareketlerine bakarak Tolga’nın kaçık olduğunu düşünür. Tamir parasını ödeyemeyen Tolga’ya Kadir Usta’nın çırağı olan Çiko acımış ve borç bitene kadar yanlarında çalışmasını teklif etmiştir. Yaşadıklarına anlam veremeyen Tolga, 1973 senesinde olduğunu anlayınca büyük bir şok yaşar.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR