Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FATİH AKIN 1915
FATİH AKIN 1915
Fatih Akın’ın yarın vizyona girecek olan yeni filmi ‘The Cut/Kesik’in galası önceki akşam Nişantaşı City’s’de gerçekleşti.
4 Aralık 2014, 00:37

 

Fatih Akın’ın yarın vizyona girecek olan yeni filmi ‘The Cut/Kesik’in galası önceki akşam Nişantaşı City’s’de gerçekleşti.

Filmin gösterimine; Meltem Cumbul, Güven Kıraç, Rıza Kocaoğlu, Nejat İşler, Beste Bereket, Şevval Sam, Selen Öztürk’ün yanı sıra usta fotoğraf sanatçısı Ara Güler de katıldı.   

Gösterim öncesi filmin oyuncuları ile basının karşısına geçen ünlü yönetmen soruları yanıtladı. 20 milyon dolarlık bir bütçeyle film çekmenin nasıl bir duygu olduğu sorusuna Akın, “İmkan ve fırsat vardı. Ben de değerlendirdim”  diye yanıt verdi. 
Bir röportajında söylediği “Sanat için ölmeye değer”  sözünün hatırlatılması üzerine Akın; “İlk soruydu o. Daha ısınmamıştım. Önem vermemek lazım her söylenene” diyerek şaşırttı.

Fatih Akın’ın 1915 Ermeni tehcirini konu alan filmi ‘The Cut’ (Kesik) Almanya’da beklenen ilgiyi görmedi. 100 ayrı sinemada gösterilen filmi 85 bin kişi izledi.

image

 

YÖNETMEN Fatih Akın’ın 16 Milyon Euro’ya mal olan ‘The Cut’ (Kesik) adlı filmi, 16 Ekim’de Almanya’da gösterime girmişti.

1915 yılındaki Ermeni tehcirini işleyen film, Almanya’da 100 sinemada gösteriliyor. Bir ayı aşkın süredir de oynuyor. 

Almanya genelinde gösterilen film beklenen ilgiyi göremedi. Filmin dağıtımını yapan şirket yöneticileri, şimdiye kadar 85 bin dolayında kişinin sinemada filmi izlediğini açıkladı. Bu rakam dağıtımcı şirketin beklentilerini karşılamıyor. Şirket yöneticileri daha yüksek rakamları umduklarını söylüyor.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR