Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AVM SEKTÖRÜNÜ YAZDI
AVM SEKTÖRÜNÜ YAZDI
Sektör duayeni olan ve AVM sektöründeki 19.yılında A'dan Z'ye  ALIŞVERİŞ MERKEZİ YÖNETİMİ isimli kitabını yayınlayan  Engin Yıldırım ‘’Ahde vefa için yazdım ‘’…..
7 Aralık 2014, 16:44

 

A'dan Z'ye ALIŞVERİŞ MERKEZİ YÖNETİMİ için rehber olacak

Sektör duayeni olan ve AVM sektöründeki 19.yılında A'dan Z'ye  ALIŞVERİŞ MERKEZİ YÖNETİMİ isimli kitabını yayınlayan  Engin Yıldırım ‘’Ahde vefa için yazdım ‘’…..

Engin Yıldırım'ın uzun yıllar AVM sektöründe edindiği bilgi ve tecrübelerin yanı sıra, yurt içi ve yurt dışında konuyla ilgili yayınlanmış birçok kitap, dergi, gazete, internet sitesi vb. kaynaklardan alıntılar yapılarak sektör ile ilgilenenler için rehber olarak kullanılabilecek bir kitap  hazırlanmış.


Yıldırım, kitabında AVM Yönetimine dair ‘Enerji Tasarrufundan Mülkün değerini artırmaya’; ‘Teknikten Kiralamaya’; ‘Muhasebeden Reklam & Halkla İlişkilere; ‘Güvenlikten Temizliğe’; ‘Markalaşmadan Sosyal Medya’ya; ‘Planlama ve Stratejiden Eğitime’, ‘İletişimden Satış Artırmaya’, vs. A'dan Z'ye birçok önemli konulara değinmiş.


Yazarın 3. kitabı olan A'dan Z’ye Alışveriş Merkezi Yönetim isimli kitabı da, ilk kitabı ‘Alışveriş Merkezi Yönetim Sırları ‘ ve İkinci Kitabı ‘Alışverişin ARKA Bahçesi’ isimli kitapları gibi ücretsiz olarak temin edilecek.

 
Engin Yıldırım, ilk günkü gibi heyecanla sevdiği  AVM sektörüne ahde vefa nedeniyle ve sektörde özellikle yeni yetişen yöneticilere katkıda bulunmak amacıyla yazdığını ifade ediyor.

image


1. Baskısı 5000 adet basılan A'dan Z'ye Alışveriş Merkezi isimli kitabın imza günlerinin ilki 8 Kasım'da PerAModa 2014 Ödül Töreni esnasında gerçekleştirildi. Önümüzdeki aylarda da AVM ve Perakende sektöründeki yöneticilerin biraraya geldiği sektörel etkinliklerde Yıldırım kitabının imza günlerine devam edeceği belirtildi..

Engin YILDIRIM kimdir ?
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni derece ile bitiren ve yine aynı fakültede yüksek lisansını tamamlayan Engin YILDIRIM, ICSC Uluslar arası Mesleki Gelişim Okulu’nun her iki sınıfını da başarıyla tamamladı.
Kariyerine 19 yıldır alışveriş merkezleri sektöründe devam eden YILDIRIM, Capitol Alışveriş Merkezi, Olivium Outlet Center ve Metro Group’ta ( M1 Alışveriş Merkezleri ) üst düzey yönetici olarak çalıştı. Tepe Nautilus ve Flyinn Alışveriş Merkezi’ nde Genel Müdür, Multi Turkmall’de ise Senior Center Manager olarak görev aldı.
2007 yılında MallArt Alışveriş Merkezi ve Perakende Danışmanlık şirketini kuran Engin YILDIRIM, aynı zamanda MallArt Danışmanlık’ında Genel Müdürlüğünü yürüttü. Ocak 2012 itibariyle Sapphire Çarşı’nın Genel müdürlüğünü üstlenerek profesyonel hayata geri dönen YILDIRIM, 2013’ten itibaren Plato AVM’de Genel Müdür olarak görevine devam etmektedir.
Engin YILDIRIM, Alışveriş Merkezleri sektöründe ‘Yönetim’ alanında ilk kitap olan ‘Alışveriş Merkezi Yönetim Sırları’ ile ikinci kitabı olan ‘Alışverişin mARKA Bahçesi’ isimli kitaplarının da yazarıdır. Çeşitli üniversitelerde ‘İşletme’ ve ‘Pazarlama’ dersleri vermekte, sektörel dergilerde ve Ulusal basında köşe yazıları yazmaktadır.
AVM, Hazır Giyim, Moda, Gıda, Sinema, Oyuncak, Eğlence, Gıda Marketi, Yapı Marketi, Elektronik, Mücevherat … kısacası tüm perakende alanlarında kariyerlerine devam eden yöneticleri bir araya getirip bir business network oluşturabilmek ve sinerji yaratmak amacı ile PerAModa Group Engin YILDIRIM tarafından 2010 yılında kurulmuştur.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR