Güzel ülkemiz için yazıyoruz - MÜCİZE VİZYONDA Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/kultur-sanat/24156/mucize-vizyonda

 

MÜCİZE VİZYONDA
MÜCİZE VİZYONDA
Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini üstlendiği dördüncü filmi ‘Mucize’nin galası gerçekleşti. Gecede adeta ünlü yağmuru yaşandı.
2 Ocak 2015, 12:39

 

Çek­ti­ği film­ler­le si­ne­ma­da sağ­lam bir yer edi­nen Mah­sun Kır­mı­zı­gül,  dör­dün­cü fil­mi ‘Mu­ci­ze­’nin ga­la­sı­nı ön­ce­ki ak­şam ger­çek­leş­tir­di. Ün­lü­le­rin akın et­ti­ği film, tam not al­dı.   Mu­ci­ze­’nin bu­gü­ne ka­dar çek­ti­ği en zor film ol­du­ğu­nu söy­le­yen Kır­mı­zı­gül şöyle konuştu:

ÖĞRETMENLERE ADADI

“Bu film, ha­yat­la­rı­nı ço­cuk­la­ra ve eği­ti­me ada­mış öğ­ret­men­le­rin fe­da­kar­lık­la­rı­nı gös­te­ri­yor. Elek­ti­ri­ğin, su­yun, yo­lun, ol­ma­dı­ğı bir kö­yde ya­şa­yan in­san­la­rın hem ko­mik yanlarını hem de bü­yük tra­je­di­le­ri­ni an­la­tı­yor. Mu­ci­ze­’yi kal­bin­den özür­lü ola­ma­yan, dün­ya­ya kalp gö­zü ile ba­ka­bi­len tüm in­san­la­ra ve  öğ­ret­men­le­re adı­yo­ru­m” de­di. Film 1 Oca­k’­ta viz­yo­na gi­re­cek.

Galaya gelenler arasında Kırmızıgül’ün rakibi Özcan Deniz de vardı. Filme övgüler yağdıran Deniz, “Yılın en güzel filmi” dedi.