Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TASARIM SOKAĞA TAŞIYOR
TASARIM SOKAĞA TAŞIYOR
Özgün tasarımlar için internette rengarenk bir pazar yeri oluşturan Zet.com, Karaköy’deki Nar Loft buluşmalarıyla tasarımı sokağa taşıyor.
11 Haziran 2015, 11:30

 

Özgün tasarımlar için internette rengarenk bir pazar yeri oluşturan Zet.com, Karaköy’deki Nar Loft buluşmalarıyla tasarımı sokağa taşıyor.

13-14 Haziran’da gerçekleştirilecek etkinlikte, başka hiçbir yerde bulunamayan tasarım ürünler, birbirinden farklı stantlarda tasarım meraklıları için görücüye çıkacak.

Kültür-sanat, atölye ve workshop gibi organizasyonların yeni adresi Nar Loft, her hafta sonu tasarım ve sanat tutkunlarını bir araya getirecek etkinlik kapsamında 13-14 Haziran’da Zet.com tasarımcılarını ağırlıyor. İstanbul’un yeni cazibe merkezi Karaköy’deki Nar Loft’ta her Cumartesi ve Pazar gerçekleşen Zet.com tasarım buluşmaları, aksesuardan kıyafete, mobilyadan kırtasiyeye kadar Zet.com sitesinde yer alan el emeği tasarım ürünleri meraklılarına ulaştırıyor.

Festival havasında farklı bir alışveriş deneyimi yaşamak isteyen herkesin davetli olduğu bu ücretsiz etkinlikte yer alacak haftanın tasarımcıları şöyle:

Atölye Yeti

Aytül Üce, Ayça Üce ve Barış Kızıltoprak'ın ortak çabalarıyla 2013’te üretime başlayan Atölye Yeti ekibi, tek tek elde boyama yöntemiyle çalışıyor ve benzersiz ürünler üretiyor. 14 Haziran’da Karaköy Nar Loft’ta defter tasarım atölye çalışması yapacak olan ekip, bu atölyede katılımcılara uzun dikiş (longstitch) yöntemiyle defter dikmeyi ve üzerini süslemeyi öğretecek.

Bitti Gitti: “Pratik çözümler, keyifli dokunuşlar, geleneksel tekniklere güncellemeler” mottosuyla yola çıkan Bitti Gitti Keyifler Atölyesi, iğne deliği kameralardan geri dönüşümlü kağıtlara, çiçek dürbünlerinden aynalara  kadar  akla hayale sığmayan tasarım ürünler geliştiriyor.

Gyank Design: “Kişiye özel anlamlı parçalar” sunma amacıyla 2014’te hayata geçirilen Gyank Design, moda tasarımı eğitimi almış iki arkadaşın sınırsız hayal gücüyle her geçen gün büyüyor. Marangozluk, terzilik, ayakkabıcılık, demircilik ve dokumacılık gibi birbirinden farklı zanaat tekniklerini kullanan ekip, ev aksesuarlarından çantalara kadar pek çok ürüne etnik ve modern bir hava katmayı başarıyor.

Acaba Design: Serigrafi baskı ve nakış işleme teknikleriyle sınırlı sayıda üretilen ve doğal malzemelerin ağırlıkta olduğu tasarım çantalar, Acaba Design’ın ve her bir çantanın kendine özgü kimliğini oluşturuyor.

L’ea Gümüş Tasarım

Gümüş, bronz ve metal tasarımlarıyla dikkat çeken L’ea Gümüş Tasarım, spatula, boya ve çakıl taşlarıyla harikalar yaratıyor. Kurucusu Afitap Tufan’ın  kuyumculuk, mum ve metal modelleme teknikleriyle zenginleştirdiği tasarımlar, ustaların mirasını modern yaklaşımlarla bugüne taşıyor.

Elif Yüce Ceramics

Sanatı çocuklara ve yetişkinlere tanıtıp bilgi ve deneyimleri paylaşmayı amaçlayan Elif Yüce Art Studio, seramik ve porselende uzmanlaşıyor. Aynı zamanda Başakşehir’deki seramik atölyesinde özel dersler veriyor.

Adem Özsöz Design

2013 yılında İstanbul'da kurulan Adem Özsöz Design, farklı malzemelerin ve hayal gücünün bir araya gelmesinden oluşan benzersiz dekorasyon ürünleriyle dikkat çekiyor. Masa, koltuk ve aydınlatma modelleriyle öne çıkan marka, patentli Lampboard abajurlarıyla dizi setlerinden de özel ilgi görüyor.

Pons Home Design

Özel koleksiyonlar olarak seriler haline getirilmiş el yapımı ürünlerden oluşan Pons Home Design, ev dekorasyonu olmak üzere duvar dekorasyon ağırlıklı olarak yaratıcı ve farklı dekoratif ürünler tasarlıyor. Üç boyutlu hayvan heykelleri ise, sıradışı duvar tasarım objeleri arayanlar için ideal.

Lunatic Dreams By Hilal Topal

Hilal Topal’ın İstanbul menşeili markası Lunatic Dreams, 2012 yılında modern kadına zamansız kıyafetler üretme mottosuyla yola çıktı.

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR