Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TASARIMCILAR MODA'DA BULUŞUYOR
TASARIMCILAR MODA'DA BULUŞUYOR
Zet.com, Walter’s’ın müdavimlerini gözlemleyerek onları mutlu edecek dokuz tasarımcıyı belirledi
13 Ocak 2016, 18:38
 
 
Zet.com tasarımcıları güçlerini Walter's Coffee Roastery ile birleştirerek hazırladıkları rengarenk tasarımları görücüye çıkarıyor.
 
Başladığı günden bugüne dek hafta sonları Karaköy’de ziyaretçilere açık olan tasarım pazarı, 17 Ocak Pazar günü ilk kez Moda’da açılacak.
Ziyaretçiler Walter’s’ın enfes kahvelerini yudumlarken gözlerini özgün tasarımlardan alamayacaklar.
 
image
 
Zet.com, Walter’s’ın müdavimlerini gözlemleyerek onları mutlu edecek dokuz tasarımcıyı belirlediler. 17 Ocak Pazar günü Walter’s’ın alternatif ruhunu Zet’in özgün tasarımlarıyla birleştirecek isimler ise şöyle;
 
·         Gugiko: Guguiko, desen ve tasarımları kendilerine ait ve tamamen el yapımı ''eğlenceli ürünler'' tasarlıyor. Kilden yapılan objeler ile başlayan süreç, biblolar, kolyeler, küpeler, rozetlerle devam etti. Şu sıralar ise askılı çantalar, el çantaları, bluzlar, etekler derken dijital ortamda çizdikleri desenlerle kendi kumaşlarına kadar uzandı.
 
·         Yeti: Atölye Yeti, 2013 Mayıs ayında, Aytül Üce, Ayça Üce ve Barış Kızıltoprak'ın ortak çabaları ile üretime başladı. Atölye Yeti ekibi, tek tek elde boyama yöntemiyle çalışmakta, hiçbir yerde bulamayacağınız özgün ürünler üretmektedir. Atölye Yeti, bu hafta sonu ziyaretçileri hayallerini paylaşmak üzere stantlarında bekleyecekler.
 
image
 
·         The North Fox: İç Mimar Ezgi Çoban ve Çevre Mühendisi Yağmur Çoban’ın katkılarıyla ortaya çıkan ve el yapımı bir atölye olan The North Fox, tasarımlarında yüksek kalite deri ve yünlü keçe kullanıyor.
 
·         PK Design: PK Design, kırtasiye ürünleri, yoğun argolu, Türkçe sokak kültüründen esinlenmiş, renkli ve tipografik ürünlerdir. Klasik kırtasiye ürünlerine kahkaha tozu katılarak yapılmıştır.
 
·         Presstish: Yola "İyi ol" sloganı ile çıkan Presstish’in ürünlerini insan ve doğaya zararlı maddeler içermemesine özen göstererek üretiyor; standart kalıplara sokulmaya çalışılan çağımızın modası dışında özgün tasarımlarla, rahat kalıplarda ve büyük bir titizlik ile hazırlıyorlar.
 
image
 
·         Son Tel Bükücü: İsminin hakkını veren tasarımcılardan Son Tel Bükücü, bileğinin gücünü tasarımla birleştiriyor. Telleri bükerek son derece zarif takılara çeviren Son Tel Bükücü’nün ürünlerini hayranlıkla inceleyeceksiniz. 
 
·         Soi Studio: Soı Studio, ‘Jewelry&Beyond’ sloganıyla çıktığı yolda, tamamen doğal malzemelerden oluşan seçkisi ve el işçiliğini ön plana koyduğu tasarım anlayışıyla takı tasarımlarının ve dekoratif ürünler üretiyor.
 
·         Ionera Design: Esra Köymen'in 'tasarlanmışsa değerlidir' inancıyla hazırladığı ürünlerden oluşan Ionera Design, çizime dayalı özgün tasarımlarla hayattan bir parça daha keyif almanızı amaçlıyor.
 
·         Cactus Design Studio: 2009’da İllüstratör Bülent Gültek'in illüstrasyonlarını ürünlere dönüştürmeye başlamasıyla gelişen bir proje olan Cactus'ün tasarım dükkanında illüstrasyonlar; günlük hayatımızı keyiflendiren, ilham veren baskılı ürünler halinde yer alıyor.
 
Şeffaf Gazete.com
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR