Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AHMET'LE BERABER OLMADIM
AHMET'LE BERABER OLMADIM
Ahmet Özhan’ın eşi Hatice Özhan’ın “Beni 26 yıldır o kadınla aldatıyor” diye suçladığı Filiz Akbulut iddialara cevap verdi: “Ahmet Bey ile yıllar önce aramızda resmi bir şey olacaktı ama olmadı. Kendisi yasal olmayan bir ilişkiye açık değildir...”
4 Şubat 2012, 20:35

Ahmet Bey ile aramızda bir şey olacaktı, olmadı
Ahmet Özhan’ın eşi Hatice Özhan’ın “Beni 26 yıldır o kadınla aldatıyor” diye suçladığı Filiz Akbulut iddialara cevap verdi: “Ahmet Bey ile yıllar önce aramızda resmi bir şey olacaktı ama olmadı. Kendisi yasal olmayan bir ilişkiye açık değildir...”

Ahmet Özhan’ın eşi Hatice Özhan, eşinin 26 yıldır eski sinema ve sahne sanatçısı Deniz Akbulut’un kız kardeşi Filiz Akbulut’la aşk yaşadığını iddia etti. Bu müthiş iddia üzerine gözler Akbulut’a çevrildi. VATAN’a konuşan Filiz Akbulut, şunları söyledi:

- Böyle bir şey kesinlikle yok. Ahmet Bey tabii ki çok eskiden beri arkadaşımdır, dost olarak görüşüyorum. Şimdi de görüşüyoruz ama 26 yıldır ben zaten evli ve çocuklu bir insandım. O yıllarda evliydim böyle bir şey mümkün değil. Bilemiyorum Hatice Hanım’ın aklında mı bir problem var? Ben başka yollarla hakkımı ararım.

- Mesajlarımız tabii ki var, insan arkadaşıyla mesajlaşmaz mı? Nasılsın iyi misin diye... Benim 26 yıl evvelden arkadaşım, ben bunu hiçbir zaman inkar etmiyorum, Ahmet Bey de etmez zaten. Dostuz biz, aynı mesleği de paylaşıyoruz. Çok çirkin bir itham.

- Ben boşanalı 5 yıl oldu. Bizim Ahmet Bey’le daha öncesinde resmi bir şey olma durumu vardı, olmadı. 84 yılında, nişanlılık dönemimiz olmuştu, ondan sonra dost olarak kaldık. Uzun yıllar görüşmedik. Evlendik, çoluk çocuğa karıştık, herkes kendi dünyasına döndü. Daha sonra müzik camialarında tesadüf eseri bir araya geldiğimizde konuşuyorduk, bunun dışında başka bir şey yok.

- Benim okuluma gelip konser de vermiştir, çünkü misyonu budur Ahmet Bey’in. Hatice Hanım bunlardan yola çıkarak hayal kurduysa, beni ilgilendirmez. Seyahatler de yalan, ben okulda öğretmenim zaten, öyle ha deyince bir yere çıkamıyorum.

-(Ahmet Özhan’ın ‘Ben ikili ilişki istiyorum, şeriatın emrini yerine getiriyorum’ demesi hakkında)Yazık günah, Ahmet Bey’e yazık. Ahmet Bey her zaman düzgün biridir, yasal olmayan bir ilişkiye açık bir insan değildir. Karısının akıl sağlığından şüphelenmek lazım. 26 yıldır madem bir ilişki vardı, neredeydin diye sorarlar adama.

‘İçimizde bir şey kalmadı’

Filiz Akbulut “İki evli insan arkadaştan başka ne olabilir ki? Bizim içimizde bir şey kalmadı ve arkadaş olarak kalmaya karar verdik. Herkes kendi yolunu seçti. Bu duruma göre evliyken ben kocamı da aldatmış oluyorum. Hiç hoş değil” dedi.

Hatice Özhan: Bu adam ‘hacı’ beni aldatmaz dedim yanıldım

- Ahmet Bey, o kadını herkese “eşim” diye tanıtıyormuş. Konserlere, seyahatlere de onunla gidiyormuş. Hatta 28 Ekim 2010 tarihinde dini nikâh yapmışlar.

- Ahmet Bey 1985’te Hale Soygazi’den boşandı, 1986’da benimle evlendi. Beni o kadınla gerçekten aldatıyormuş, hem de evlendiğimiz zamandan beri! Onları restoranda bile yakaladım. İnternette de yazışmalarını buldum.

- “Ben ikili ilişki istiyorum” diyor Ahmet Bey. “Sen benim hizmetimi gör, üstümü başımı hazırla, beni kadına sun. Ben de seni zora düşürmeyeceğim” diyor. Ahmet Bey, dinci bir adam. Hacı. Bu insanı tüm Türkiye tanıyor. Şimdi “Ben şeriatın emrini yerine getiriyorum” diyor. Kendisi Türkiye Cumhuriyeti’nde parasını kazanıyor ama şeriata göre yaşıyor!

- Bu adam hacı dedim, zina yapmaz dedim, Allah korkusu var dedim, hatta kendimde bile kusur buldum. Ama sonunda uyandım. Benim için o artık öldü.


Zehra ÇENGİL


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 MİSYONUMUZ GAZETECİLİK -Ruşen Çakır
Süleyman Yıldız Süleyman Yıldız
 EĞLENCE KÜLTÜR AŞK '' KİEV '' 2
Alihan Pehlivan KKTC Alihan Pehlivan KKTC
 GENÇLİK GÜZEL ŞEY
YurdagülBeyoğlu KKTC YurdagülBeyoğlu KKTC
 KÜTÜPHANE KOKUSUNU ÖZLEMİŞİM
Prf Dr Ata Atun Prf Dr Ata Atun
 BM'DE YENİ TÜRK OLGUSU
Buket Şengül Buket Şengül
 RENKLERİN IŞILTISI HAYATIMIZDA
Çağla Keskin Çağla Keskin
 HAYAT YETİŞMEK İÇİN ÇOK KISA
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRAN HALKININ SÜRGÜNDEKİ UMUDU ''EBADİ''
Esra Tunalıgil Esra  Tunalıgil
 ''GOYA'' ZAMANIN TANIĞI
Prof Faruk Şen Prof Faruk Şen
 FUTBOL,KÜLTÜR VE GASTRONOMİ EKONOMİSİ
Ayşe Sarıkaya Ayşe  Sarıkaya
 GELİNLİK SEZONU BAŞLADI
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 GENÇ TASARIMCI HAYDİ YARIŞMAYA
Volkan Karataş Volkan Karataş
 GÜZEL OLMAK
Özlem Polat Özlem Polat
 SENİN DOSTUN KİŞİ DEĞİL, “DANS”TIR.
Yalçın Koçak Yalçın Koçak
 VAKİT TAMAM

SİTE ANKET

DÜNYADA EN ÇOK BEĞENDİĞİNİZ & GEZMEK İSTEDİĞİNİZ ŞEHİR

















EN ÇOK OKUNANLAR