Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BENİM İLİŞKİLERİMDE FANTAZİ HEP VARDIR
BENİM İLİŞKİLERİMDE FANTAZİ HEP VARDIR
Birçok kadının hayallerini süsleyen ünlü aktör Johnny Depp’in geçtiğimiz aylarda evlenme teklifi ettiği Amber Heard’dan cesur açıklama.
31 Mayıs 2014, 06:48

 

Neredeyse 30 yıldır kadınların hayallerini süsleyen aktör Johnny Depp geçtiğimiz aylarda ‘The Rum Diary - Tutku Günlükleri’ filmindeki rol arkadaşı Amber Heard'e evlenme teklif etti.

Bunun ardından tüm gözler Hollywood'un yeni gözde ismi Heard'e çevrildi. 28 yaşındaki model ve oyuncu Amber Heard, biseksüel olduğunu daha önce açıklamıştı. image

Heard geçtiğimiz günlerde W dergisi için kamera karşısına geçti ve hakkında merak edilen sorulara ilginç cevaplar verdi.

Teksas doğumlu Heard aşk hayatının her zaman başkaları tarafından müstehcen ve fantastik olarak algılandığını söyledi. Daha önce fotoğrafçı Tasya Van Ree ile 2008 yılından 2012 yılına kadar süren bir beraberlik yaşayan Amber Heard W dergisi için çekilen fotoğraflardaki kışkırtıcı pozları ile dikkat çekiyor.Renkli hayatında cinsel fantazilerin  olmassa olmaz olduğunu söyleyen seksi aktris ile Deep'in ilişkisi süprizlere açık olacak.

image

Şeffaf Gazete.com.
 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR