Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ZEKİ MÜREN BODRUM'DA ANILDI
ZEKİ MÜREN BODRUM'DA ANILDI
Türk Eğitim Vakfı (TEV), şehit aileleri, malul, gaziler ve çocuklarına destek veren TSK Mehmetçik Vakfı ile birlikte Sanat Güneşimiz Zeki Müren’i ölümünün 18. senesinde, 27 Eylül Cumartesi günü Bodrum’da andı.
27 Eylül 2014, 14:41

 

Türkiye’nin en köklü ve öncü vakfı olarak 47 yıldan beri eğitime kesintisiz katkıda bulunan Türk Eğitim Vakfı (TEV), şehit aileleri, malul, gaziler ve çocuklarına destek veren TSK Mehmetçik Vakfı ile birlikte Sanat Güneşimiz Zeki Müren’i ölümünün 18. senesinde, 27 Eylül Cumartesi günü Bodrum’da andı. 

Zeki Müren, ölümünün 18. yılında tüm mal varlığını bağışladığı, başarılı ve ihtiyaç sahibi gençlere eğitim imkânı sağlayan Türk Eğitim Vakfı (TEV)'nın ve şehit aileleri, malul, gaziler ve çocuklarına destek veren TSK Mehmetçik Vakfı’nın katkılarıyla Bodrum’da anıldı. Zeki Müren Sanat Müzesi’nde gerçekleştirilen anma töreninde TEV Genel Müdürü Yıldız Günay ve TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Tümg. Tamer Büyükkantarcıoğlu birer konuşma yaptı. 

image

TEV Genel Müdürü Yıldız Günay anma töreninde Zeki Müren’in anıları kalplerimizdeki yerini ilk günkü canlılığı ile korurken, onun bağışları sonsuzluğa uzanıyor. Her yıl TEV-Zeki Müren Fonu katlanarak büyüyor, gençlerimize eğitim olanağı, öğrencilerimize binlerce burs sağlıyor. Geleceğimize ışık tutuyor. Aydınlık bir Türkiye için hepimize umut olmaya devam ediyor” diye konuştu. 

Zeki Müren Sanat Müzesi’nde gerçekleştirilen basın buluşmasının ardından Sanat Güneşi Zeki Müren için müzede mevlit okutuldu.

ŞeffafGazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR