Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAKÜ KENAN DOĞULU İLE COŞTU
BAKÜ KENAN DOĞULU İLE COŞTU
Fanta Gençlik Festivali kapsamında Azerbaycanlı müzikseverlerle Bakü’de buluşan Kenan Doğulu, Crystal Hall’de 50 bin kişiye konser verdi.
2 Ekim 2014, 18:17

 

Fanta Gençlik Festivali kapsamında Azerbaycanlı müzikseverlerle Bakü’de buluşan Kenan Doğulu, Crystal Hall’de 50 bin kişiye konser verdi.

Birbirinden renkli sahne şovları ve tükenmeyen enerjisi ile Kenan Doğulu, Cumartesi akşamı Bakü’de Azerbaycanlı hayranlarıyla buluştu.

image

Eurovision şarkı yarışmasının yapıldığı ve daha sonra Beyonce, Rihanna, Jennifer Lopez ve Shakira gibi dünya starlarının konserlerine ev sahipliği yapan muhteşem ve devasa salon Crystal Hall’da yaklaşık 50 bin kişilik kalabalığa en güzel şarkılarını seslendiren Kenan Doğulu, unutulmaz konseriyle Bakü’ye damgasını vurdu.

Kenan Doğulu dillerden düşmeyen şarkılarını binlerce Azeri, Rus ve diğer ülkelerden hayranıyla birlikte seslendirirken, Azerbaycan’ın ünlü şarkıcıları Miri Yusif ile Natavan Habibi de gecede sahne aldı.

Muhteşem konserde, selfie yarışmasında fotoğraflarını internet üzerinden paylaşıp en çok beğeni alan davetliler Kenan Doğulu ile birlikte fotoğraf çektirme olanağını yakaladılar. Yarışmanın galibi şanslı hayran Nezrin ise sahneye çıkarak Doğulu ile birlikte selfie çektirdi.

image

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR