Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YILIN MANKENİ SEÇİLDİ
YILIN MANKENİ SEÇİLDİ
PerAModa 2014 Ödül Töreni geçtiğimi gün  Taksim Rixos Otel’de gerçekleşen görkemli geceyle sahiplerini buldu.
11 Kasım 2014, 19:56

 

 PerAModa 2014 Ödül Töreni geçtiğimi gün  Taksim Rixos Otel’de gerçekleşen görkemli geceyle sahiplerini buldu. 

Eskimeyen 100’ler konseptli organizasyona, ödüle layık görülen Yeşilçam starları, Sanat, Basın ve Cemiyet hayatının önemli isimleri katılırken 2014 Yılının En İyi Mankeni Ödülü verilen Tuğçe Dural güzelliğiyle geceye damga vurdu.

image

Ödülünü 2009 yılında kazandığı Best Model of Turkey yarışmasının kurucusu Erkan Özerman’dan alan Tuğçe Dural ‘’Modellik kariyerimin en önemli ödülünü Erkan Özerman’ın elinden almıştım, yeniden onun elinden bir ödül almak benim için gurur verici’’dedi.

Ödüllü Kısa filmleriyle adını duyuran yönetmen Volkan Karataş’ın ilk uzun metraj filminde rol almaya hazırlanan Tuğçe Dural ‘’Best Model seçildiğim yıl birçok oyunculuk teklifi gelmişti, ancak modellik mesleğinde ilerlemek istemiş, gelen teklifleri geri çevirmiştim.  Artık kendimi oyunculuk alanında da hazır hissediyorum, yakında güzel projelerle ekranda olacağım.’’dedi.

Geceye Sinema Emek Ödülü alan Güngör Bayrak ile katılan Erkan Özerman’’ Best Model Tacını aldıktan sonra kariyerinde başarılı bir profil çizen Tuğçe Dural’ın Yılın En İyi Modeli Ödülünü  kazanmasından ötürü sevinç duydum’’dedi.

Tuğçe Dural, geçtiğimiz İstanbul Moda Haftasında çıktığı defilede dünyaca ünlü top model Alessandra Ambrosio’ya olan benzerliğiyle sosyal medyada yankı bulmuştu.

image

Gecede Menajerliğini Emrah Yıldız’ın yaptığı Best Model of Turkey 2014 1.si Caner Tanrıverdi ise Yılın En İyi Erkek Mankeni Ödülünü aldı. Başarılı menajer Emrah Yıldız’’Caner Tanrıverdi’den Aralık ayında düzenlenecek olan Best Model of The World yarışmasında da aynı başarıyı beklediğini söyledi.’’

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR