Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MODELLİKTEN İŞ HAYATINA
MODELLİKTEN İŞ HAYATINA
Miss Turkey tescilli güzellerinden model Gizem Yurtoğlu İstanbul'un en özel semtlerinden olan Kuruçeşme'de butik bir fitnes salonu açarak ticaret hayatına merhaba dedi.
17 Kasım 2014, 21:31
 
 
Miss Turkey tescilli güzellerinden manken Gizem Yurtoğlu İstanbul'un en özel semtlerinden olan Kuruçeşme'de butik bir fitness  salonu açarak ticaret hayatına merhaba dedi.
 
image
 
Boğaza nazır 3 katlı müstakil bir binada 
 
Bu haftasonu hizmete açılan  Smash Fit People isimli salonun açılışına basın,iş çevresi ve Gizem Yurtoğlu'nun  aiesi katıldı.
 
image
 
Havanın yağışlı olmasından rahatsız olmayan konuklar ,boğaza nazır  terasta kurulan yağmur brandası altında  ,kendileri için sunulan ikramları tattılar ve salonu gezdler , DJ in çaldığı müzikler ile güzel vakit geçirdiler Gizem Yurtoğlu'nun bu önemli gününde yanında oldular..
 
image
 
Açılışta bayanların çoğunluğu dikkat çekti
 
Açılışta heycanı her halinden belli olan Gizem Yurtoğlu , çok istediği   fitness slonu işini  İstanbul'un en seçkin semtlerinden birinde yapacağı için çok mutlu olduğunu belirtti.
 
Son dönemin popüler zayıflama sistemi olan elekto akım  akımı ile zayıflama konusunda da hizmet verecek salon oldukça ilgi çekeceğinin sinyalini verdi.
 
image
 
Son dönemin popüler zayıflama sistemi
 
EMS sistemiyle beynin gönderdiği sinyallere ek olarak kaslara dışarıdan, çok daha yoğun uyarılar gönderen ve kaslarda kasılmaya neden olarak bütün ana kas gruplarının yanında erişilmesi en zor olan derin kas fiberlerini bile harekete geçiren bu sistem sayesinde kaslar, hiçbir ağırlık kullanmadan ve eklemlere en ufak bir yüklenme olmadan çok daha kısa sürede, çok daha yoğun bir şekilde aktive edtmesi sayesinde '' 20 dakikada dünyanın sporu '' sloganı olarak bilinmekte..
 
Dostları yanlız bırakmadı
 
Gazetemiz imtiyaz sahibi ve aynı zamanda moda sektörünün yakından tanıdığı Group Model Europe model ajansı Türkiye  temsilcisi Mutlu Demirdelen Gizem Yurtoğlu'na yeni işinde başarılar diledi.
 
image
 
Güzel modeli ailesi ve arkadaşları yanlız bırakmazken , aile dostu duayen moda fotoğrafçısı  Muttalip Şen de bu özel günde Gizem Yurtoğlu'nu yanlız bırakmadı.
 
image
 
Fotoğraflar : Bahadır Aydoğdu
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR