Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KIBRIS BEST MODELİ YETER ARTIK DEDİ...
KIBRIS BEST MODELİ YETER ARTIK DEDİ...
Best Model of the Cyprus  yarışmasını kazanarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde gündeme oturan Yıldız Avşar yarışmaya az bir süre kala adeta isyan etti.
24 Kasım 2014, 23:06

 

Best Model of the Cyprus  yarışmasını kazanarak adada gündeme oturan Yıldız Avşar yarışmaya az bir süre kala adeta isyan etti.

6 Aralık 2014 da İstanbul’da yapılacak Best Model of the World yarışmasında Kıbrıs adasını KKTC’ li Yıldız Avşar temsil edecek .

Eğitimini aksatmadan bir yandan sınavlar ,bir yandan yarışmaya muhteşem bir fizik ile çıkmak için spor salonundan çıkmayan genç model KKTC medyasında hakkında yapılan yorumlara yeter artık dedi.

image

KKTC televizyonlarında bazı sektör duayenlerinin ‘’yaşı küçük popüler olması , gazetelere haber olması gençlerimiz için kötü örnek olur ‘’ denmesine adeta isyan etti.

Bu eleştirilere isim vermeden cevap veren Yıldız Avşar ben uluslararası bir yarışmada ülkemi temsil etmenin gururunu yaşama arefesindeyken bu tip söylemlerle bana olan desteğin kıskanılmasını anlamıyorum.

Tekrar ediyorum benim hedefim eğitimimle birlikte istediğim modellik mesleğini Avrupa'da üst seviyelerde gerçekleştirmektir.

image

Benim yaşımla ilgili konuşanlar Televizyonlarda demeç verenler dünyaca ünlü modellerin kaç yaşında bu mesleği yapmaya başladıklarını biliyorlarmı ?

Üzüldüğüm en önemli konu ,TV lere çıkıp hakkımda konuşan kişilerin deneyimli yıllarca KKTC de bu sektörde içinde olup ama onca skandal olmasına rağmen ağzını bir kere açmayan kişiler olmasıdır.

Ben ülkemin adını tüm dünya modellerinin arasında TV de milyonların önünde başarılı olmaya çalışacağım, ülkemde insanlar benim başarıma sevinse , bu ülkeden iyi bir model çıkıyormuş diye takdir edilsem bunun neresi kötü.

KKTC deki yeni kuşak bitmiş durumdaki modellik sektörüne ilgi duysa  ilgilense başarılı olsalar , Türkiye'ye Avrupa'ya gitseler bunların  kime ne zararı var.Ben KKTC gençliğine iyi bir örnek olmak istiyorum,modellik dünyanın medeni ülkelerinde prestijli bir iş'tir.

Televizyonlara ,basına çıkmak hakkımdır.

Bu söylem ve yorumlardan etkilenilip olası başarım görülmek istenmez ise bu beni çok üzer ,ben ülkem adına orda olacağım tüm KKTC nin desteğini hissetmek istiyorum dedi.

image

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR