Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SOSYAL MEDYA'DAN OYUNCULUĞA
SOSYAL MEDYA'DAN OYUNCULUĞA
İstanbul magazin basını onu en kaliteli restoran ve gece klüpleri çıkışında tanımasına rağmen asıl sosyal medyada en iddialı pozları,seksi ve kışkırtıcı kadın kadın imajı ile dikkat çekip tanındı.
27 Kasım 2014, 14:12

 

İstanbul magazin basını onu en kaliteli restoran ve gece klüpleri çıkışında tanımasına rağmen asıl sosyal medyada en iddialı pozları,seksi ve kışkırtıcı kadın kadın imajı ile dikkat çekip tanındı.

Sosyal medya onu  soyadının kısaltılmış hali ile tanıdı STKB

Gizem STKB olarak tanınan bu seksi kadın geniş kitlelerce konuşulmaya başlanınca magazin basını onunla ilgili haber üstüne haber yaptı.

Bu ilgi ve hayran kitlesi Gizem'i heycanlandırdı ve onu hep aklında olan oyunculuğa yaklaştırdı .Bir süredir en yakınlarından bile gizlediği oyunculuk eğitiminin son aşamasında ve artık görünür olmak ve  iddialı projelerde yer almak istiyorum diyor.image

Düzgün fiziği, dikkat çekici bakışları ile iddialı tarzı le vamp kadın rollerinin aranılan oyuncusu olmaya aday.Gizem'in  mesleğe bakış açısıyla oyunculuk adına gelecek vaat ediyor.

  "Hayatım boyunca işi hiç bir zaman hırs yapmadım.Aşırı hırs bence insana  kötü tecrübeler yaşatır. Sadece seksi ,gösterişli bir kadın olarak bir anda ünlü olup herkesi peşinden sürüklemek bana inandırıcı ve çekici gelmiyordu ,ben bu gelişmeler olmadan kendi tarzımı ,hayatımı yaşıyordum .

Su an sosyal medyada popülerim ,fakat ben zaten her zaman dikkat çeken bir kadındım ve bundan da memnundum.

Ben Model veya oyuncu olmamama rağmen özellikle Magazin basınına yeni katılan arkadaşlar bu ışığı almış olacaklarki beni nerede görseler  çekerlerdi.

Sosyal medyada resimlerimde insanlar alışık olmadıkları iddialı kadını gördüler ve bu benim medyada haber olmama kadar gitti.

Sosyal medya beni sevdi

image

 Hırsım yok fakat bir süredir özellikle sosyal medyadan  yoğun ilgi görüyorum onlardan gelen mesajlar gerçekten hayranlık ve beğenilme hissini  verdi. Bende çevreme dahi söylemeden bir süredir özel hocalardan oyunculuk eğitimi almaya başladım ve iyi bir yol katettim.

Bu süreçte oyunculuğun benim ruhuma uygun olduğunu daha fazla düşünmeye başladım ve ,kişiliğime uyan işin eğitimini de alarak, emin adımlarla ve ağır ağır ilerlemek prensibi ile adım atıp sektörde adımı duyuracağım.

Asıl amacım ünlü olmak değil , şu anda yolun başındayım

Artık günümüz teknolojisinde  Facebook,Instagram,Twitter gibi platformlar bile insanları bir anda ünlenebiliyor. Ortalıkta  yeterince ünlüde  var,benim hayat felsefem kaliteli bir proje içinde yer almak ve  ilerleyip kendimi kabul ettirmek.İddialı tarzımla bunu başarabileceğime inanıyorum.

Altyapımda dansçılıktan gelme bir özgüven ve rahatlık var,oyunculuğun yanında  fotomodelliğe de ağırlık vereceğim çünkü benim farkedilmemi sağlayan amatörce çektiğim o resimler oldu ,bunu  profesyonel kişilerle farklı platformlarda deneyeceğim

image

Objektiflere poz vermeyi seviyorum. Ben bu işi maddiyat için yapmayacağım ekonomik olarak sorunum yok ,

"Keşke"leri uzun zamandır hayatımdan çıkardım gönlümce istediklerimi yaşadığım hayat beni mutlu ediyor.Zaman herşeyi iyi gösterecek dedi.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR