Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EVLİLİKTE BİTTİ DOSTLUKLARDA
EVLİLİKTE BİTTİ DOSTLUKLARDA
Son dönemde zor günler geçirdiğini belirten Çağla Şıkel, bugün programında içini döktü. Kendisine bazılarının 'Daha yeni boşandın, nasıl böyle gülüp eğleniyorsun! 'diye sorduklarını belirten Şıkel, şunları söyledi:
24 Ocak 2015, 16:05

 

Kısa bir süre önce 7 yıllık eşi 'dan tek celsede boşanan Çağla Şıkel, son dönemde yaşadıklarıyla ilgili ilk kez konuştu.

Son dönemde zor günler geçirdiğini belirten Çağla Şıkel, bugün programında içini döktü. Kendisine bazılarının 'Daha yeni boşandın, nasıl böyle gülüp eğleniyorsun! 'diye sorduklarını belirten Şıkel, şunları söyledi:

"Gerekirse konuklarımla dans etmek zorundayım onları iyi ağırlamak zorundayım. Böyle davranmamak dünyanın herhalde en saçma şeyi olurdu. Eğer ben bir aşçı olsam 'bugün yemek yapmıyorum', ne bileyim garson olsam 'bugün servis yapmıyorum deme' lüksümüz var mı? yok. Sonuçta insanın başına ne gelirse gelsin bir şekilde ekmek parasını kazanmaya devam etmek, işini en iyi şekilde yapmak zorundadır. Bu anlamda eline her telefonu alanı veya her klavyesi olanı yazarken biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum.

Dedim ki 'çocuğuma 1500 liralık ayakkabı almam. Devir ekonomi devri. Artık dikkat etmem gerekiyor harcamalarıma. Onların geleceğine yatırım yapmam gerekiyor' dedim.

'Vah vah Çağla Şıkel'e bak 1500 liralık ayakkabıyı da alamıyormuş' dediler. 'Gelin arkadaşlar aramızda para toplayalım da çocuğuna ayakkabı alsın' diye dalga geçtiler.

Ağza alınmayacak küfürler, hakaretler sosyal medyada dolaştı. Hiç ağzımı açmadım hepsine 'eyvallah' çektim. Çünkü kimsenin benimle ilgili düşüncelerini değiştiremem. Bu mümkün değil ama çocuklarımla ilgili bir şey söylendiğinde benim için dünya durur. Dolayısıyla o yazan kişi kendini çok iyi biliyor. Sadece bunlarla ilgili değil, başka şeylerde var söyleyemeyeceğim. Kendini çok iyi biliyor. Mahkemede onunla göz göze hesaplaşacağım.

Biz çok büyük bir aşk ve sevgiyle bunu her zaman söyledim sevgili  ile yuva kurduk. İki tane dünya güzeli yavru sahibi olduk. Herşey çok güzeldi. İnsanlar şaşırmış olabilirler ama biz bu kararı dün alıp bugün boşanmadık. Biz bu kararı almamak için çok çaba sarfettik ve gerçekten çok zor alınmış bir karar...

Hala kendisine sevgim saygım sonsuzdur. Bu arada çıkabilecek dedikodulara karşı da biz yayın yasağı ve tedbir kararı aldık. Bu gerçekten önemli bir karardır. Bu kararı hiçe sayarak asılsız dedikodu veya senaryolar üretilmeye devam ediyor.

Bunlara dur demek için ismi geçen kişi benim arkadaşımdır. Ne öncesinde, ne şimdi, ne de sonra böyle bir şey olması imkansızdır.

Emre Altuğ ben ölene kadar, tabii ki o da son nefesine kadar çocuklarımın babasıdır. Ben de iki çocuk annesiyim hepinizden biraz daha özveri, biraz daha saygı rica ediyorum.

Emre Altuğ ayrılık temizliği yapıyor

, evliliğinin ardından bazı dostluklarını da bitirdi. Ünlü şarkıcı, eski eşi Çağla Şıkel'in adının Milli basketbolcu  ile yasak aşk haberlerine karışmasıyla çılgına döndü. Bu haberlerin ardından İstanbul'dan uzaklaşan hatta sosyal medya hesaplarını bile kapatan şarkıcı, şimdi de en yakın dostuyla olan iplerini kopardı.

Altuğ, Çeşme'deki arkadaş ortamına Kerem Tunçeri'yi sokan Cenk Çöteli ile olan arkadaşlığını bitirdi. Çıkan dedikodu ve yaşadığı sıkıntılardan Çöteli'yi sorumlu tutan Altuğ, yakın arkadaşıyla olan iş ilişkisini de sonlandırdı. Şarkıcı, Çeşme'deki 'Bay Sako Butik Oteli'nde işletmeci olarak görev yapan Cenk Çöteli'nin işine son verdi. Altuğ, yakın arkadaşına ait Nişantaşı'nda bulunan bir mekana ise haftalardır adım atmaz oldu.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR