Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YARIŞMACI ÇIPLAK DJ ÇIKTI
YARIŞMACI ÇIPLAK  DJ  ÇIKTI
Show TV'de yayınlanan 'Bu Tarz Benim' in yarışmacılarından olan Müge Ökmen, daha önce bir dönem çok moda olan 'üstsüz DJ'lerden biriymiş.
10 Şubat 2015, 07:02
 
Son dönemin Çok konuşulan 'Bu Tarz Benim' yarışmasının kızları hakkında hergün birbirinden ilginç bilgiler ortaya çıkıyor.
 
Show TV'de yayınlanan 'Bu Tarz Benim' in yarışmacılarından olan Müge Ökmen, daha önce bir dönem çok moda olan 'üstsüz DJ'lerden biriymiş.
 
Show TV ekranlarında yayınlanan jürisinde Cemil İpekçi, Sibel Arna, Umut Eker ve Chloe Loughnan'ın bulunduğu sunuculuğunu Ebru Akel'in yaptığı Bu Tarz Benim’in bazı yarışmacıları diğer rakiplerini çoktan geride bıraktı.
 
image
 
Bunlardan en dikkat çekenlerden biri DJ Nikita'ismiyle birçok şehirde sahneye çıkan Müge Ökmen, cesur performansıyla gazete ve internet sitelerine defalarca haber olmuş.
Yarışmanın dikkat çeken ismi Müge Ökmen Giyim tarzının yanı sıra girdiği polimiklerle,sergilediği dans figürleriyle izleyicilerin ilgisini üzerine çekti.Resimlerdeki üstsüz pozlar  güzel Müge'ye bakalım nasıl yansıyacak.
 
image
 
ÇIPLAK DJ MÜGE ÖKMEN KİMDİR?

Show Tv Bu Tarz Benim’in ikinci sezonunda yarışmacı olarak katılan Müge Ökmen 1990 yılında İzmir’de doğmuştur. İstanbul’dan gelen iş teklifleri üzerine Fordonna Abiye markasının yeni yüzü olan Ökmen’in asıl hedefinin oyunculuk olduğu ve 5 senedir ise modellik yaptığı belirtiliyor. İşte Müge Ökmen’in diğer özellikleri ?
Boyu : 1.69
Kilosu : 55
 
Şeffaf Gazete.com
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR