Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BİR DÖNEMİN EN POPÜLERİ BUTİK ADNAN ÖLDÜ
BİR DÖNEMİN EN POPÜLERİ BUTİK ADNAN ÖLDÜ
Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yaşayan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın damadı ve Zeynep Özal’ın 3’üncü eşi Adnan Güngör tedavi gördüğü özel hastanede yaşamını yitirdi.
12 Mart 2015, 08:01

 

 
90 Lİ YILLARIN ÜNLÜ İSMİ ADNAN GÜNGÖR BODRUM'DA VEFAT ETTİ 
Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yaşayan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eski damadı ve Zeynep Özal’ın 3’üncü eşi Adnan Güngör tedavi gördüğü özel hastanede yaşamını yitirdi.Bodrum’un Gümbet Mahallesi Kale Konut Sitesi’nde yaşayan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın damadı ve kızı Zeynep Özal’ın 3’üncü eşi 60 yaşındaki Adnan Güngör, üç hafta önce diyabet ve karaciğer yetmezliği nedeniyle Özel Bodrum Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Doktorların yoğun çabalarına rağmen Güngör’ün yaşamını yitirdiği belirtildi.                                                                                                Bodrum’da aşırı alkol bağımlılığı nedeni ile birçok kez hastaneye kaldırılan Güngör’ün yakınlarının İstanbul’dan gelerek cenazeyi İstanbul’a götürerek aile mezarlığında defnedecekleri öğrenildi.
Zeynep Özal ile Adnan Güngör, Cumhurbaşkanı Özal yaşamını yitirdikten bir süre sonra boşanmışlar ve Güngör Bodrum’da yaşamaya devam etmişti.Türkiye'de çalkantılı aşkların adamı Butik Adnan olarak tanınan Adnan Güngör Osmanbey'deki meşhur mağzasını kapayarak Bodrum'da  ve bir süre KOS adasında yaşamış teknesi denizin ortasında yanarken ölümden dönmüştü. 
image
 -Adnan Güngör hayatınıza  girdi . O sizin için büyük bir aşktı...ne dersiniz ...
Evet üyük bir aşktı. Ama ben burada bir hata yaptığıma inanıyorum. Ayrıldıktan sonra tekrar bir adamla beraber olmamak gerek. Çünkü biz Adnan ile Asım’la evlenmeden önce tanışmıştık. O benim çok büyük bir aşkımdı. Sonra kavga edip ayrılmıştık. Asım’dan boşandıktan sonra da yeniden bir araya geldik. O özlediğim heyecanı, elektriği bulmuştum. Ama sonrası çok iyi olmadı. Belki ilk tanıştığımızda evlenseydik mutlu bir evliliğimiz olurdu. 
- Adnan Güngör’den boşandıktan sonra çok skandallar yaşadınız. Mesela kendisi,siziniçin  ‘Beni konuşturmasın sokağa çıkamaz’ dedi.
O sözü Yaptığım bir röportajdan dolayı kızgın olduğundan söyledi..
- O dönemler Adnan Bey’in elinde birçok ünlüyle çekilmiş porno kasetler olduğu, böyle bir fantazisi olduğu gündeme gelmişti. Siz de bir röportajınızda, ‘Bana söyledi, biliyorum. Hatta bir tanesini birlikte izledik’ demişsiniz.
Evliliğimiz sırasında bir gazeteci böyle bir kasetten söz etti. Ve o dönem Adnan bunu anlatmış, zamanında kendisinin çektiğini söylemişti, biliyordum. Ama ben kaseti görmedim, izlemedim. Bu bir kere aramızda konuşulmuş bir olay. Sonra da kapandı zaten. Yıllar sonra bu olay, birkaç tane evli mankenle tekrar gündeme geldi. ‘Adnan onu mu çekti, bunu mu çekti’ diye haberler yapıldı. Ama Adnan’ın hiçbirisiyle alakası yoktu. Hepsi evli olduğu için kimse zan altında kalmasın diye açıklama yaptım. Birkaç kaseti var, oturup beraber izledik gibi hiçbir şey söylemedim. Fakat öyle bir yazı çıktı ki, Adnan çok insanın kasetini çekmiş, grup arkadaşlarını çekmiş falan gibi bir yazıydı bu. Ben böyle bir şey söylemedim. Ama öyle çıkınca doğal olarak kendisi çok sinirlendi, hırsını da bir takım yanlış açıklamalarla çıkardı. Aramızda böyle bir tatsızlık oldu. Aslında hiç alakası yoktu. Aslında onu korumak istemiştim.
- Sizi çok dövdüğü yine o tarihlerde gündeme gelen bir başka konu...
Kıskanç bir adamdı. Dayak olayına gelince; birkaç posta attı bana. İçkili olduğu dönemlerdi. Ama ertesi gün kendine geldiği zaman hatırlamazdı, hatırladığı zaman da çok üzülürdü. Babamın hiçbir şeyden haberi yoktu. Zaten babam vefat ettikten bir süre sonra ayrıldık. Annem bazı şeyleri biliyordu ama karışmazdı.
 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR