Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÖNLÜM ÇİFTİ SIKINTIDA
GÖNLÜM ÇİFTİ SIKINTIDA
Gül Gölge Saygı, milli basketbolcu Kerem Gönlüm’ün eşi Elif Gönlüm’ü ‘Beni tehdit ediyor’ diyerek savcılığa şikayet etti. Polis, Elif Gönlüm’ün evinde arama yaptı.
6 Nisan 2015, 09:09
 
Gül Gölge Saygı, milli basketbolcu Kerem Gönlüm’ün eşi Elif Gönlüm’ü ‘Beni tehdit ediyor’ diyerek savcılığa şikayet etti. Polis, Elif Gönlüm’ün evinde arama yaptı.
 
Makaron'dan Gülşen Yüksel'in haberine göre Saygı, Elif Gönlüm’den gelen cep telefonu mesajlarını da delil olarak gösterdi. Savcılığın talebi üzerine, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri Elif Gönlüm’ün evinde arama yaptı. Polis, Gönlüm’ün bilgisayar ve cep telefonu gibi teknik cihazlarına el koydu
.image
 
Gönlüm, özel hayatın gizliliğini ihlal, hakaret ve tehdit suçlarından şüpheli sıfatıyla ifade verdi. Yayınların Elif Gönlüm tarafından yapılıp yapılmadığı ise araştırılıyor.
 
Avukatı Altın Mimir aracılığıyla İstanbul 8. Aile Mahkemesi’ne başvuran Gül Gölge Saygı lehine mahkeme 2 ay süreliğine koruma amaçlı tedbir kararı verdi. Bundan sonra Gönlüm, Gül Gölge Saygı’nın yanına yaklaşamayacak, iletişim araçlarıyla rahatsız edemeyecek.
 
Bu kararı ihlal etmesi durumunda hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak. Elif Gönlüm’ün avukatı Emin Canacankatan bu karara itiraz ettiği halde mahkeme itirazı kabul etmedi. 
Gül Gölge Saygı ile Elif Gönlüm bir dönem çok yakın arkadaştı.image
 
Şeffaf Gazete.com
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR