Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GENÇ YETENEK VURULDU
GENÇ YETENEK VURULDU
Sesi Çok Güzel yarışması ile ortaya çıkan Mutlu Kaya evinde başından silahla vuruldu. Mutlu Kaya'nın durumunun ağır olduğu bildirildi.
18 Mayıs 2015, 20:23

 

Sesi Çok Güzel yarışması ile ortaya çıkan Mutlu Kaya evinde başından silahla vuruldu. Mutlu Kaya'nın durumunun ağır olduğu bildirildi.

ERGANİ ilçesinde Sibel Can'ın keşfedip FOX'daki Sesi Çok Güzel yarışmasına çıkardığı Mutlu Kaya'dan şoke eden haber geldi. Mutlu Kaya Ergani'deki evinde silahlı saldırıya uğradı. 

Fatih Mahallesi'ndeki evinde henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce tabancayla başından vurulan Mutlu, Ergani Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Diyarbakır Gazi Yaşargil eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Kaya'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

EKRANA ÇIKTI DİYE Mİ VURULDU?

Saldırıyı düzenleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Mutlu Kaya'nın yarışma sonlandıktan hemen sonra böyle bir saldırıya uğraması akılları karıştırdı. Mutlu Kaya ekrana çıktı diye mi vuruldu? Polis henüz saldırganlar hakkında bir açıklama yapmadı.

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ERGANİLİ MUTLU KAYA 'NIN HİKAYESİ

Türkiye Mutlu Kaya ismini Sesi Çok Güzel yarışmasında Sibel Can'ın keşfiyle tanıdı. Yarışmanın ilk bölümünde Sibel Can , Diyarbakır'dan gelen 'sesi çok güzel' ihbarına yanıt verip Ergani ilçesine gitmiş ve Mutlu Kaya'yı bir ilköğretim okulunun çay ocağında çalışırken bulmuştu. 

Üniversiteyi kazanmasına rağmen maddi olanaklar yüzünden okumaya gidemeyen Mutlu Kaya , fakir bir ailenin kızı. 8 çocuk doğuran annesiyle birlikte evleri olmadığı için evli olan ablalarının evinde yaşıyorlar. 

Tek bir odada yatıp kalkan Mutlu ve ailesinin hikayesi izleyen herkesi derinden sarsmıştı. Genç kız Sesi Çok Güzel yarışması ratinge kurban gidip yayından kalkınca Ergani'ye dönüş yapmak zorunda kalmıştı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR