Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FAVORİM UMA THURMAN
FAVORİM UMA THURMAN
“Oyunculuk sihirli bir meslek. Ayla Algan gibi usta bir oyuncudan ders aldım ve bu benim için çok önemliydi. Gönlümde yatan ise aksiyon bir film ya da dizi de rol almak”
14 Kasım 2015, 19:18
 
 
“Oyunculuk sihirli bir meslek. Ayla Algan gibi usta bir oyuncudan ders aldım ve bu benim için çok önemliydi. Gönlümde yatan ise aksiyon bir film ya da dizi de rol almak”
 
“TÜRK YAPIMLARININ YURTDIŞINDA DA ALKIŞLANMASI BENİ GURURLANDIRIYOR”
 
Plato Film Okulu’nda yaklaşık 10 yıl önce usta isim Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri alan ve pek çok spor dalıyla profesyonel olarak uğraşan Fulya Keskin,  Hollywood’un ünlü yıldızları arasındaki favorisinin Uma Thurman olduğunu belirtti.
 
image
Kendisi gibi modellikten oyunculuğa geçen Hollywood’un ünlü yıldızlarından biri olan Uma Thurman’ı çok başarılı bulduğunu söyleyen Survivor’ın sevilen isimlerinden Fulya Keskin, “Uma Thurman, benim de modellik geçmişimin olmasından dolayı kendimi yakın gördüğüm ve beğeniyle takip ettiğim bir oyuncu…
 
Oyunculuk çok sihirli bir meslek.
 
İster benzer olsun, ister sizden çok farklı pek çok karakteri canlandırma fırsatı yakalamak büyük bir ayrıcalık diye düşünüyorum” dedi.
Şu anda hazırlıkları süren aktüel bir televizyon programının yanı sıra dizi ve sinema filmlerinden gelen teklifleri de değerlendirdiğini söyleyen Fulya Keskin, “Türkiye de sinema ve dizi sektöründe önemli bir yerde. Bizim dizilerimiz ve filmlerimizde artık yurtdışında büyük değer görüyor ve alkışlanıyor. Bu çok mutluluk verici… Gönlümde yatan ise aksiyon türü bir projede yer almak” dedi.
 
Şeffaf Gazete.com
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR