Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEYAZ POLİS TARAFINDAN TEHDİT EDİLDİ
BEYAZ POLİS TARAFINDAN TEHDİT EDİLDİ
Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show’a Diyarbakır’dan telefonla bağlanan Ayşe Çelik isimli şahıs bölgede yaşanan şiddete dikkat çekti. konuşmayı kesmeyen Beyazıt Öztürk Ak Parti medyasımedya tarafından vatan haini ilan edildi.ve Polis tehditine uğradı
11 Ocak 2016, 14:31

 

Yeni Şafak Gazetesi'nin haber sitesinde  kar maskeli bir ‘polisin’ Beyazıt Öztürk’ü tehdit eden videosu  yayımladı.

CANLI YAYIN OLAY OLDU 

  Diyarbakır'dan telefonla Beyaz Show canlı yayına bağlanarak sokağa çıkma yasağı ve operasyonların sürdüğü bölgede yaşananlara insan hakları ihlallerine dikkat çeken Ayşe Çelik“Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız?” sorusuyla konuşmasına başlayan öğretmen Çelik, medyanın tutumuna işaret ederek,

Siz orada eğleniyorsunuz burada  çocuklar ölüyor

“Burada yaşananlar ekranlarda çok farklı aktarılıyor. Sessiz kalmayın. İnsan olarak biraz daha hassasiyetle yaklaşın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın” dedi.

Bu konuşma stüdyoda alkış alınca Beyaz'ın başı belaya girdi

Ayşe Çelik’i ‘terörist’ Kanal D’yi de “terör propagandası” yapmakla suçlayan iktidara yakın gazetelerden Yeni Şafak, internet sitesinde polis olduğunu iddia eden bir kişinin Beyazıt Öztürk’ü tehdit eden videosunu yayınlayarak Polis camiasını tehdit olayına bulaştırdı.

‘Özel Harekat Polis  kıyafetli ve arkasında Irak' Türkmen bayragi..olduğu haldeki videoda, Özel Harekat şapkalı ve kar maskeli bir ‘polisin’ Beyazıt Öztürk’e seslendiği görülüyor.

‘Teröristleri Alkışlattın Unutmayacağız’

Polis olduğu iddia edilen kişi Öztürk’e “Terörle ve teröristle mücadele eden, bu uğurda bayrağımıza sarılı tabutlarla şehitlik makamı ile şereflenen ve şereflenmeyi göze alan bu vatanın evlatlarına yaptığın ayıbı unutmayacağız. Ben bir polis olarak, senin ‘polis çocuğuyum’ demeni istemiyorum” ifadelerini kullanıyor. ‘Polis’, Beyazıt Öztürk’e şöyle seslendi: “Terör örgütü çığırtkanlığı yapan, isminin ve mesleğinin sahte olduğunu öğrendiğimiz o kadını yayında tam üç kere alkışlattın ya, binlerce şehidin kemikleri sızlamaya dursun Beyaz. Çocuklar ölüyor, siviller katlediliyor diye atılan yalanlara çanak tutarak sen de bu kahpe oyunda üzerine düşen rolü keyfiyetle giydin,diyor.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR