Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EUROVISION’DA TÜRKİYE YOK SERHAT VAR
 EUROVISION’DA TÜRKİYE YOK SERHAT VAR
Türk şarkıcı Serhat Hacıpaşalıoğlu bu sene San Marino adına yarışmaya katılacak. Hacıpaşalıoğlu, bir ilke imza atarak, başka bir ülke adına Eurovision’da yarışacak ilk Türk olmanın haklı gururunu da yaşayacak.
13 Ocak 2016, 16:45
 
TÜRKİYE'NİN KATILMADIĞI DEV ORGANİZSYONDA TÜRK GENCİ SERHAT  OLACAK
 
 
Türkiye’yi, 2013 yılında çekildiği ve bir daha katılmadığı Eurovision Şarkı Yarışması’nda 2016 yılında bambaşka bir heyecan bekliyor;
 
Türk şarkıcı Serhat Hacıpaşalıoğlu bu sene San Marino adına yarışmaya katılacak
 
Hacıpaşalıoğlu, bir ilke imza atarak, başka bir ülke adına Eurovision’da yarışacak ilk Türk olmanın haklı gururunu da yaşayacak.
 
image
 
 
Yakın dönemde, Avrupa müzik listelerinde bir numaraya kadar yükselen Serhat, single çalışması Je M’adore ile yakaladığı başarı rüzgarını, 61. kez İsveç'in başkenti Stockholm'da gerçekleştirilecek olan 2016 Eurovision Şarkı Yarışması ile fırtınaya çevirmeye kararlı.
 
Serhat ilk olarak 10-12 Mayıs 2016 tarihlerinde yarı finalde yarışacak ve yarı finalden başarı ile ayrılırsa,14 Mayıs 2016 tarihinde San Marino adına finalde zirveyi zorlamaya çalışacak.
 
image
 
San Marino televizyonu, “Je M’adore” ile yakaladığı başarısının ardından sanatçının İtalyan menajeri Marco Vannuzzi ile irtibata geçerek, Serhat'ın kendileri adına yarışmaya katılmasını istedi. Teklifi kabul eden Serhat’ın, San Marino adına 2016 Eurovision Şarkı Yarışması’nda ülkelerini temsil edeceği ise, dün (12 Ocak) San Marino'da yapılan basın toplantısında dünyaya duyuruldu. San Marino televizyonunun basın bülteninde Serhat, yeni Avrupa’nın temsilcisi, komple bir artist olarak tanımlanıyor.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR