Güzel ülkemiz için yazıyoruz - PARALEL YALANINDAN BIKTIK Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/manset/22462/paralel-yalanindan-biktik

 

PARALEL YALANINDAN BIKTIK
PARALEL YALANINDAN BIKTIK
Ba­rış ve De­mok­ra­si Par­ti­si'nin (BDP) Mec­lis Grup top­lan­tı­sın­da, HDP Eş­baş­ka­nı Er­tuğ­rul Kürk­çü ko­nuş­tu. Ül­ke­ so­ru­nu­nun cum­hur­baş­kan­lı­ğı kol­tu­ğu­na ki­min otu­ra­ca­ğı ve­ya pa­ra­lel dev­let gi­bi su­ni gün­dem­ler ol­ma­dı­ğı­nı di­le ge­ti­rdi.
16 Nisan 2014, 07:03

 

HDP Başkanı Ertuğrul Kürk­çü, ka­ra­kol in­şa­at­la­rı, sı­nır­da­ki as­ker sa­yı­sı­nın ar­tı­rıl­ma­sı­nın ger­gin­li­ği ar­tır­dı­ğı­nı be­lir­te­rek bun­la­rın çö­züm is­te­yen hü­kü­me­tin dav­ra­nı­şı ola­ma­ya­ca­ğı­nı söy­le­di.

Pa­ra­lel dev­let ya­lan­la­rın­dan bık­tık­la­rı­nı be­lir­ten Kürk­çü, Ana­ya­sa Mah­ke­me­si'nin ver­di­ği ka­rar­la­rın hü­kü­met ta­ra­fın­dan eleş­ti­ril­di­ği­ni ha­tır­la­ta­rak Ana­ya­sa Mah­ke­me­si'nin ver­di­ği ka­rar­lar se­be­biy­le ha­va­ya uçu­rul­ma­ya ça­lı­şıl­dı­ğı­nı vur­gu­la­dı. Kürk­çü, mah­ke­me ka­rar­la­rı­na gay­rimil­li de­me­nin ise Er­ge­ne­kon ağ­zıy­la ko­nuş­mak­tan baş­ka bir­ şey ol­ma­dı­ğı­na dik­kat çek­ti. Er­ge­ne­kon ile hü­kü­me­tin şim­di ağız ağı­za ol­du­ğu­nu be­lir­ten Kürk­çü, “Er­ge­ne­kon ile ku­cak ku­ca­ğa­dır­lar. Kut­la­rım ama bu­ra­dan ba­rış doğ­maz” di­ye ko­nuş­tu.