Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PARALEL YALANINDAN BIKTIK
PARALEL YALANINDAN BIKTIK
Ba­rış ve De­mok­ra­si Par­ti­si'nin (BDP) Mec­lis Grup top­lan­tı­sın­da, HDP Eş­baş­ka­nı Er­tuğ­rul Kürk­çü ko­nuş­tu. Ül­ke­ so­ru­nu­nun cum­hur­baş­kan­lı­ğı kol­tu­ğu­na ki­min otu­ra­ca­ğı ve­ya pa­ra­lel dev­let gi­bi su­ni gün­dem­ler ol­ma­dı­ğı­nı di­le ge­ti­rdi.
16 Nisan 2014, 07:03

 

HDP Başkanı Ertuğrul Kürk­çü, ka­ra­kol in­şa­at­la­rı, sı­nır­da­ki as­ker sa­yı­sı­nın ar­tı­rıl­ma­sı­nın ger­gin­li­ği ar­tır­dı­ğı­nı be­lir­te­rek bun­la­rın çö­züm is­te­yen hü­kü­me­tin dav­ra­nı­şı ola­ma­ya­ca­ğı­nı söy­le­di.

Pa­ra­lel dev­let ya­lan­la­rın­dan bık­tık­la­rı­nı be­lir­ten Kürk­çü, Ana­ya­sa Mah­ke­me­si'nin ver­di­ği ka­rar­la­rın hü­kü­met ta­ra­fın­dan eleş­ti­ril­di­ği­ni ha­tır­la­ta­rak Ana­ya­sa Mah­ke­me­si'nin ver­di­ği ka­rar­lar se­be­biy­le ha­va­ya uçu­rul­ma­ya ça­lı­şıl­dı­ğı­nı vur­gu­la­dı. Kürk­çü, mah­ke­me ka­rar­la­rı­na gay­rimil­li de­me­nin ise Er­ge­ne­kon ağ­zıy­la ko­nuş­mak­tan baş­ka bir­ şey ol­ma­dı­ğı­na dik­kat çek­ti. Er­ge­ne­kon ile hü­kü­me­tin şim­di ağız ağı­za ol­du­ğu­nu be­lir­ten Kürk­çü, “Er­ge­ne­kon ile ku­cak ku­ca­ğa­dır­lar. Kut­la­rım ama bu­ra­dan ba­rış doğ­maz” di­ye ko­nuş­tu.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR