Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KRİSTAL ELMALAR DAĞITILDI
KRİSTAL ELMALAR DAĞITILDI
Bu yıl rekor katılımla 2 bin 715 reklamın başvurduğu Kristal Elma Ödülleri, iki gün arayla farklı kategorilerde veriliyor. Bu akşam yapılan ilk ödül töreninde, 42 ayrı Kristal Elma'nın sahipleri ödüllerine kavuştu
17 Eylül 2014, 23:10

 

Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 26'ncısı düzenlenen Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri'nde ilk ödüller, Santralİstanbul'da gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.

Bu yıl rekor katılımla 2 bin 715 reklamın başvurduğu Kristal Elma Ödülleri, iki gün arayla farklı kategorilerde veriliyor. Bu akşam yapılan ilk ödül töreninde, 42 ayrı Kristal Elma'nın sahipleri ödüllerine kavuşurken, Bölge Dalı'nda Grafikir "Sports International" reklamıyla, Medya'da Carat Medya "Coca-Cola" reklamıyla, Dijital'de de C-Section yine "Coca Cola" reklamıyla büyük ödüle layık görüldü.
Ece Üner'in sunuculuğunu yaptığı gecede konuşan Reklamcılar Derneği Başkanı Alper Üner, “Biz Cannes'dan sonra dünyanın en büyük pazarlama iletişimi ve yaratıcılık festivalini yapmışız. Bu da sizler sayesinde, sizlerin katılımı sayesinde oldu. Hepinize teşekkür ediyorum. Biz geçen yıl 'Yaratıcılığın Davos'unu İstanbul'a getiriyoruz' demiştik. Buraya gelen misafirlerimiz şu anda yurtdışında elçilerimiz olarak konuşmaya başladılar. Bu iş böyle giderse, inşallah İstanbul'u yaratıcılığın Davus'u haline getirebiliriz" dedi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR