Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ'TA PARTİZAN GERGİNLİĞİ
BEŞİKTAŞ'TA PARTİZAN GERGİNLİĞİ
Ya­rı­da ka­lan Sır­bis­tan-Ar­na­vut­luk ma­çın­da ya­şa­nan olay­lar ne­de­niy­le iki ül­ke ne­re­dey­se sa­va­şa gi­ri­yor­du. Par­ti­zan ile kar­şı­la­şa­cak olan Be­şik­taş’ta tek­nik di­rek­tör Slaven Bi­lic, “Ora­da oy­na­ya­ca­ğı­mız maç da­ha fark­lı olacak
16 Ekim 2014, 00:34

 

Sü­per Lig'de li­der­lik kol­tu­ğu­na otu­ran Be­şik­taş'ta tek­nik di­rek­tör Sla­ven Bi­lic, sa­bah id­ma­nı son­ra­sın­da ba­sın men­sup­la­rı­nın so­ru­la­rı­nı yanıtla­dı.

Önem­li açık­la­ma­lar­da bu­lu­nun Hır­vat tek­nik adam, "Mil­li Ta­kı­mın sı­ra­la­ma­sı­na ba­kın­ca her şey kö­tü gö­rü­nü­yor. Ama bu şampiyona­da for­mat fark­lı ve hâ­lâ şan­sı­nız var. 3-4 maç­lık pe­ri­yot­ta her şey de­ği­şe­bi­lir. Ama bu­nun için ar­ka ar­ka­ya ka­zan­mak ve şan­sı­nı­zın yanınızda olma­sı la­zım. Çek Mil­li Ta­kı­mı ile yap­tı­ğı­nız ma­çı iz­le­dim. İlk ya­rı çok iyiy­di­niz ve bir pe­nal­tı­nız ve­ril­me­di. Ama ikin­ci ya­rı fi­zik­sel değil zi­hin­sel bir dü­şüş ya­şan­dı" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

'TERİM ZAMANI HAK EDİYOR'

A Mil­li Ta­kım Tek­nik Di­rek­törü Fa­tih Te­rim'e des­tek çı­kan Bi­lic, "Fa­tih Te­rim ile tek­nik he­yet ko­nu­sun­da ana­liz yap­mak ba­na düş­mez. Te­rim hem ku­lüp­ler dü­ze­yin­de hem mil­li ta­kım dü­ze­yin­de Türk fut­bo­lu için cid­di şey­ler yap­tı, cid­di ba­şa­rı­lar el­de et­ti. Za­ma­nı hak edi­yor. So­ru­nu çöz­mek için kre­di ver­mek la­zım" di­ye ko­nuş­tu.

MİLLİ 
TAKIMLARA 13 FUTBOLCU

Mil­li ta­kım­la­ra 13 fut­bol­cu gön­der­dik­le­ri­ni vur­gu­la­yan de­ne­yim­li tek­nik adam, "Mil­li ta­kım­la­ra 13 fut­bol­cu gön­der­dik. Bu bir ta­raf­tan gu­rur sebe­bi, bir ta­raf­tan da ta­kı­mın iyi per­for­mans gös­ter­di­ği­ni or­ta­ya ko­yu­yor. Ama bir ta­raf­tan da de­za­van­taj. Si­vass­por ma­çı­na bir­kaç gün var ve biz tam kad­ro ça­lı­şa­ma­dık. Yi­ne de ora­da çı­ka­ra­ca­ğı­mız kad­ro ka­zan­mak için ye­ter­li ola­cak" şek­lin­de ko­nuş­tu.

BAYRAK KRiZi SOKAĞA YAYILDI

Sır­bis­tan-Ar­na­vut­luk ma­çın­da ha­va 
ara­cıy­la sa­ha­ya in­di­ri­len Ar­na­vut bay­ra­ğı bü­yük kri­ze yol aç­tı. Sa­ha­da baş­la­yan kav­ga so­kak­la­ra ya­yıl­dı. UE­FA’nın iki ül­ke­yi de diskalifiye ede­ce­ği ile­ri sü­rül­dü.

Sırp­la­r’ın 90'lı 
yıl­la­rın so­nun­da Ko­so­va’ya yö­ne­lik soy­kı­rım gi­ri­şi­min­den bu ya­na Ar­na­vut­luk ile Sır­bis­tan ara­sın­da sü­ren ger­gin­lik fut­bol­la zir­ve yap­tı. İki ül­ke mil­li ta­kı­mı­nı, Bel­grad'da kar­şı kar­şı­ya ge­ti­ren Eu­ro 2016 ele­me ma­çın­da bü­yük olay­lar çık­tı. 42. da­ki­ka­da stat dı­şın­dan yolla­nan gök­yü­zü ka­me­ra­sı­ aracına (dro­ne) ası­lı Ar­na­vut­luk bay­ra­ğı sa­hayı ka­rış­tır­dı. Bay­ra­ğın, Sırp fut­bol­cu Mit­ro­vic ta­ra­fın­dan in­di­ril­me­si­ne Ar­na­vut fut­bol­cu­lar mü­da­ha­le et­ti. Çıkan kav­ga­ya ye­dekler ve ta­raf­tar­ da da­hil olun­ca ha­kem ön­ce so­yun­ma oda­sı­na git­ti. Sonra da ma­çı ta­til et­ti.

‘BAŞBAKANIN OĞLU’ iDDiASI

Bel­grad so­kak­la­rı­na dö­kü­len Sırp ta­raf­tar­lar, Ar­na­vut­luk 
bay­ra­ğı­nı yaktı. Priz­ren'de de bin­ler­ce Ar­na­vut gös­te­ri yap­tı. Ar­na­vut­luk Baş­ba­ka­nı Edi Ra­ma'nın kar­de­şi Os­li Ra­ma'nın, bay­ra­ğın açıl­dı­ğı mini­kop­te­rin sa­hi­bi ol­du­ğu id­di­asıy­la gö­zal­tı­na alın­dı­ğı ileri sürüldü. Sırp basınına göre; Rama “ABD pasaportum var. Ona göre davranın. Ben yapmadım” dedi. UE­FA di­sip­lin so­ruş­tur­ma­sı başlattı. Karar haftaya açıklanacak. Bu arada Sky Sports'un haberine göre; UEFA, çıkan olaylar nedeniyle Sırbistan ve Arnavutluk milli takımlarını, 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinden diskalifiye edecek. Öte yandan Arnavutluk Dışişleri Bakanı Buşati, karşılaşmada çıkan olaylar ile ilgili konuştu. Bakan, Sırbistan'ın nota verdiğini söyledi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR