Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
O GOLLERİ NASIL ATTIM
O GOLLERİ NASIL ATTIM
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, attığı jeneriklik goller ile kazanılan Fenerbahçe derbisinin ardından Hollanda basınına özel açıklamalarda bulundu.
20 Ekim 2014, 11:40

 

Galatasaraylı Sneijder, Fenerbahçe maçındaki o muhteşem golleri nasıl attığını anlattı: "Maç bitmek üzereydi, zaman daralıyordu, ben de şut çekmeye karar verdim. Böylesine bir stadyumda dünya çapında iki gol patlatmak çocukken hayalini kurduğum bir rüyaydı."

Hollanda milli takımı ile İzlanda karşılaşmasında hayal kırıklığı yaşadığını belirten başarılı oyuncu, "İzlanda karşısında hayalkırıklığı yaşadım ancak daha sonra derbiye konsantre oldum. Taraftarlar için alınmış bir galibiyet. Bu derbi için bir futbolcu açısından yılın maçı diyebiliriz. Galatasaray-Fenerbahçe maçlarında oynamak fantastik" dedi.

ALVES'İN ATILMASI İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRDI
Fenerbahçe forması giyen Bruno Alves'in gördüğü kırmızı kart hakkında konuşan Wesley Sneijder, "Bruno Alves'in kırmızı kart görmesi ile rakibimiz 10 kişi kaldı ve işimiz kolaylaştı. Ancak son dakikalara doğru zaman giderek daralıyordu ve ben de şut çekmeye karar verdim. Böylesine bir stadyumda dünya çapında iki gol patlatmak çocukken hayalini kurduğum bir rüyaydı. Şut ayağımdan çıktığı anda gol olacağını biliyordum. Böyle şeyleri bazen hissedersiniz." ifadelerini kullandı.

BÜTÜN GECE HAVAİ FİŞEK SESLERİYLE GEÇTİ
Hollandalı yıldız ayrıca, "Derbi sonrasında insanlar bana yaşlı gözler ile baktılar ve bütün gece havai fişek sesleri ile geçti. Böylesine büyük bir bir camianın hepbir ağızdan söylediği şarkılar tüylerimi diken diken etti" şeklinde konuştu.

SEVİNÇ SIRASINDA OMUZUM İNCİNDİ
Wesley Sneijder son olarak, "Gösterilen aşırı sevinçten dolayı omuzlarım ciddi şekilde incindi. Bu da benim için ayrı bir memnuniyet sebebi oldu. Taraftarlar ve takı arkadaşlarım boynuma dolanmıştı. Öyle görünüyor ki; bir çok insanı ciddi manada mutlu ettik" diyerek sözlerini noktaladı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR