Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
'' FASHION FETISH PARTY '' İLE EĞLENDİLER
 '' FASHION FETISH PARTY '' İLE EĞLENDİLER
W İstanbul Extreme WOW Suite 'de gerçekleşen Ümit Temurçin Styling defilesi renkli eğlencesi ile haftasonuna damga vurdu
21 Ekim 2014, 18:27

 

BAŞARILI STYLIST ÜMİT TEMURÇİN SON PARTİSİ FASHİON FETTİSH İLE ŞEHRİ YİNE SALLADI

Moda dünyasının yakından tanıdığı ve sevilen simalarından yaratıcı stylist Ümit Temurçin yine başarılı bir organizasyona imza attı.

Geçtiğimiz Mercedes Benz  Fashion Week sonrasına denk gelen W Hotel’de gerçekleştirdiği Fashion Denim parti ile büyük ilgi gören ve beğeni toplayan Temurçin, bu kez bambaşka bir ‘’ Fashıon Party ‘’e imza attı .

image

Kışkırtıcı bir konsepte sahip Fashion Fettish defile-partisi ile  büyük ilgi gördü.

image

W Hotel’de gerçekleşen Peroni Beer ve Absolut’un sponsorlarından olduğu partiye moda dünyasından bir çok blogger, stylist , model, gazeteci ve tasarımcı katıldı.

image

 O Ses Türkiye’den tanıdığımız Melike Konur’un mini bir konserle ve dansçıları ile renklendirdiği gecede , model ve bloggerler Ümit Temurçin’in tasarladığı kıyafetler ile mini bir defile sundular.

image

Gecenin sürprizi Tuğba Özay

Fashion Fethish defilesinin finalini yapan isim Türkiye’de  yetişen ender Topmodellerden olan ve şu an kendi yazdığı ve söylediği şarkıları ile gündemde olan  Tuğba Özay oldu. Ümit Timurçin’i yalnız bırakmayarak  sunuma katılan Özay ,Enerjisi ile herkese kendini hayran bıraktı.

image

Fiziği tarzı ile modellik günleri kadar formda olan Tuğba  Özay , gecenin ilerleyen saatlerinde de konuklardan büyük ilgi gördü ve gazetemiz imtiyaz sahibi ve Group Model Europe'nin İstanbul direktörü olan olan 20 yıllık arkadaşı Mutlu Demirdelen ve bir grup arkadaşı ile geç saatlere kadar eğlendi..

image

İstanbul Moda Haftası  ‘’ After Party ‘’ gibi oldu.

Defile sonrası konukların parti ile devam ettiği gece bir yönü ile Şeyma Subaşı defilesi ile sessizce biten İstanbul moda haftasının ‘’After Party’’sine dönüştü, Mercedes Benz Fashion Week İstanbul de defile yapan tasarımcılar  Selma State ve Merve Bayindir , sunucu Hilal Ergenekon ,şarkıcı Murat Balcı ., Fransız konsolosluğu kültür ateşesi Eric Fajole  geceye katılan kunuklar arasındaydı.

image

Moda haftasında yer alan birçok yabancı model Blogger ,fotoğrafçı moda yazarları  ve sektör insanları soluğu bu gecede aldı.image

Süleyman Yıldız

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR