Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ARDA İSPANYA FUTBOLUNDA GÜNDEM
ARDA İSPANYA FUTBOLUNDA  GÜNDEM
Milli oyuncumuz Arda Turan’ın farklı skora giden ilk golün asistliğini yaptığına dikkat çeken gazeteler yıldız futbolcumuzun Malmö defansının anahtarını açan futbolcu olduğuna dikkat çektiler.
23 Ekim 2014, 08:20

 

Milli oyuncumuz Arda Turan’ın farklı skora giden ilk golün asistliğini yaptığına dikkat çeken gazeteler yıldız futbolcumuzun Malmö defansının anahtarını açan futbolcu olduğuna dikkat çektiler.

Atletico Madrid’in, Malmö’yü 5-0 yendiği karşılaşma sonrası gazete manşetleri ve yorumları şöyle;

As gazetesi, “Arda yönetti Atletico kazandı” başlığı atarak Türk futbolcunun Koke’nin attığı birinci gole yaptığı asistin defalarca seyredilmesi gerektiğine işaret etti.

Marca gazetesi ise, “şimdi liderler” başlığını kullanarak Malmö’nün ilk yarıdaki katı defansının ikinci yarı tamamen çöktüğünün Atletico’nun bu galibiyetle gurupta liderliğe oturduğunu yazdı. Gazete Arda Turan’a 8 gibi yüksek bir not vererek Türk oyuncunun oyunu okuyuşunun arkadaşları ile yardımlaşmasının örnek olması gerktiğini savundu.

Sport da “Atletico şenliği” başlığını attı. Gazete, Arda’nın sivri zekası ile Koke’ye attığı gol pasının Atletico takımını yeniden doğmasına yol açtığını vurguladı.

El Mundo Deportivo gazetesi başlığına “Koke farklı skorun orkestra şefi oldu” sözlerini taşıdı. Gazete Arda Koke ikilisinin 5-0′a giden farklı galibiyetin mimarları olduğuna işaret ederek Atletico’nun bu sonuçla gurupta lider olduğunu ve geçen yılki Şampiyonlar Ligi’ndeki başarının bir tesadüften ibaret olmadığını herkese kanıtlamaya başladığını ifade etti.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR