Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KILIÇDAROĞLU'NUN ACI GÜNÜ
KILIÇDAROĞLU'NUN ACI GÜNÜ
CHP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu'nun, Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören kayınvalidesi Fatma Özdağ yaşamını yitirdi.
23 Kasım 2014, 16:05

 

CHP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu'nun, Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören kayınvalidesi Fatma Özdağ yaşamını yitirdi.

Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte kısa bir süre önce hastanede ziyaret ettiği kayınvalidesinin ölümü üzerine, yarınki programlarını iptal etti.

Daha önce bugün yapılacağı açıklanan CHP Antalya Bölge Toplantısı'na katılacak olan Kılıçdaroğlu, yarın Tunceli'de olacak.

Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, cenazesi bugün Tunceli'ye gönderilecek olan kayınvalidesi Fatma Özdağ'ı Tunceli'de son yolculuğuna uğurlayacak.

Kılıçdaroğlu ailesi, Özdağ'ın cenaze törenine katıldıktan ve toprağa verildikten sonra taziyeleri kabul edecek.

SELVİ KILIÇDAROĞLU: ACISI YÜREĞİMİ YAKIYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İzmit'te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren annesi 87 yaşındaki Fatma Özdağ için "Üzüntüm çok büyük. Annemin acısı yüreğimi yakıyor" dedi.

Selvi Kılıçdaroğlu, kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine, "Üzüntüm çok büyük. Annemin acısı yüreğimi yakıyor" dedi. Annesi Özdağ'ın cenazesini, memleketleri Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde defnetmek için yola çıkmaya hazırlandıklarını belirten Selvi Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Annem kalp ve tansiyon hastasıydı. Son bir yıldır hastalığı daha da arttı. İzmit'te yaşıyordu. Bir aydır durumu iyice ağırlaşmıştı. Acı haberi aldık. Yola çıkıyoruz. Annemi isteği üzerine Nazımiye'de toprağa vereceğiz. Acım çok büyük. Üzüntüm çok derin."


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR