Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MERSİN''DE SILA FIRTINASI
MERSİN''DE SILA FIRTINASI
Mersin CNR Expo Fuar Alanı'nda Mersinlilerle buluşan Sıla, hayranlarını selamlayarak konserine başladı. Sahne kıyafeti ile göz dolduran ünlü sanatçı, eski ve yeni albümlerinde yer alan şarkılarından oluşan repertuvarıyla hayranlarının karşısına çıktı.
14 Aralık 2014, 23:29
 
MERSİN'de sahne alan ünlü sanatçı Sıla, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

CNR Expo Fuar Alanı'nda Mersinlilerle buluşan Sıla, hayranlarını selamlayarak konserine başladı. Sahne kıyafeti ile göz dolduran ünlü sanatçı, eski ve yeni albümlerinde yer alan şarkılarından oluşan repertuvarıyla hayranlarının karşısına çıktı.

Son albümünün çıkış parçası olan 'Vaziyetler' başta olmak üzere, 'Tamam Mıyız', 'Yabancı', 'Oluruna Bırak' gibi en sevilen parçalarını seslendiren Sıla, sahnede fırtına gibi esti. Seslendirdiği şarkılarla kimi zaman eğlendiren Sıla, kimi zaman da hüzünlendirdi. Bazı parçalarını hayranları ile birlikte seslendiren güzel sanatçı, enerjisi ve sempatik tavırları ile hayranlarının kalbini bir kez daha kazandı. 

Şarkı aralarında zaman zaman hayranları ile sohbet eden Sıla, "Mutlu musunuz? Mutlu olmayan varsa da bu gece mutlu edeceğiz. Bu gece çok eğleneceğiz. Mersin'e en son geldiğimde yazdı. Fakat Mersin her zaman özel benim için. Burada çok güzel anılar biriktirdik. Bu gece herkes çok eğlenecek. Teşekkürler Mersin" dedi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü sanatçı, alkış yağmuru eşliğinde sahneden ayrıldı.

İbrahim MAŞE

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR