Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
OYUNCULUK ŞAKLABANLIK DEĞİLDİR
OYUNCULUK ŞAKLABANLIK DEĞİLDİR
Salih Kalyon ile Tolga Çevik arasındaki buzlar erimiyor. Kalyon 7 bölüm oynayıp ayrıldığı Komedi Dükkanı için “Peruk takıp sahneye çıkmak oyunculuk değil” dedi.
30 Ocak 2015, 01:09
 
Salih Kalyon ile Tolga Çevik arasındaki buzlar erimiyor. Kalyon 7 bölüm oynayıp ayrıldığı Komedi Dükkanı için “Peruk takıp sahneye çıkmak oyunculuk değil” dedi.
 
Tol­ga Çe­vik ile Ko­me­di Dük­ka­nı­’nı kur­duk­tan son­ra yol­la­rı­nı ayı­ran Sa­lih Kal­yon ara­sın­da­ki ka­ra bu­lut­lar da­ğı­la­cak gi­bi gö­rün­mü­yor.
 
Geç­ti­ği­miz gün­ler­de ay­nı ga­la­da kar­şı­laş­tı­ğı Tol­ga Çe­vi­k’­e se­lam ver­me­den ge­çen Kal­yon, “A­ra­mız­da bir kan da­va­sı yok. Be­ra­ber bir şey­de bu­luş­tuk ol­ma­dı, ay­rıl­dık” de­di.

 

 
İyi ki orada yokum
 
Tol­ga Çe­vi­k’­in işi tek ba­şı­na sa­hip­len­di­ği için yol­la­rı ayır­ma­ya ka­rar ver­di­ği­ni be­lir­ten Kal­yon şöy­le ko­nuş­tu: “Gün geç­tik­çe iyi ki ora­da yo­kum di­yo­rum. Ben ak­tö­rüm oy­na­mak is­te­rim, oyun­da bir şey an­lat­mak is­te­rim. Ama du­rup in­san­la­rı gül­dür­mek adı­na dur­duk yer­de ‘Mış gi­bi­’ yap­mak is­te­mem. Pe­ruk ta­kıp sah­ne­ye çık­mak ve hep ay­nı ha­re­ket­le­ri tek­rar­la­mak oyun­cu­lu­ğu ge­rek­ti­ren bir iş de­ğil, şak­la­ban­lı­k” di­ye ko­nuş­tu.
 
‘Bir daha asla...’
 
Salih Kalyon, Tolga Çevik’le aynı projede bir daha yer almayacağını belirtti. Kalyon “Bundan sonra onun bir filminde oynayacağımı da düşünmüyorum” diyerek kırgınlığını 
dile getirdi.
 
Okan Işık

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR