Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADRIANA LIMA VEET İÇİN GELDİ
ADRIANA LIMA VEET İÇİN GELDİ
Ünlü kadın kişisel bakım ürünü markası Veet Adriana Lima ile Türkiye’nin en büyük güzellik kampanyasını başlatıyor
22 Şubat 2015, 20:04
 
Ünlü kadın kişisel bakım ürünü markası Veet Adriana Lima ile Türkiye’nin en büyük güzellik kampanyasını başlatıyor
 
Güzellik markası Veet; Doğal Argan Yağı, Üzüm Çekirdeği Yağı ve Shea Yağı içeren yeni Veet Naturals Güzellik Serisi’nin reklam çekimleri için Adriana Lima’yı ikinci kez İstanbul’da ağırlıyor. 
 
Veet markasının Adriana Lima ile planladığı ürün lansmanı için düzenlenen basın toplantısında, Adriana Lima ve Reckitt Benckiser Türkiye Pazarlama Direktörü Vishal Kalia basın mensupları ile bir araya geldi.
 
14 yıldır Türk kadınının pürüzsüz güzellik rutininin vazgeçilmez bir parçası olan ve yeni kampanyasıyla bütün kadınlara bakımlı olmaları ve kendilerini güzel hissetmeleri için ilham veren Veet’in reklam yüzü Brezilyalı top model Adriana Lima, 21 Şubat sabahı The House Hotel’de basınla buluştu. Çekim öncesi Reckitt Benckiser Türkiye Pazarlama Direktörü Vishal Kalia ile birlikte basının karşısına çıkan Lima, artık ikinci evi gibi gördüğü İstanbul’da Veet Türkiye’nin en başarılı kampanyalarından birini başlatmak için hazır oldukları mesajını verdi.
 
image
 
“Veet için yeniden Türkiye’de olmak çok keyifli; harika bir ekiple çalışıyorum”
 
Veet’in ikinci yıl da yüzü olarak anılmaktan büyük keyif aldığını, çok yaratıcı ve dinamik bir ekiple çalıştıklarını dile getiren Adriana Lima, başarılı bir kampanyaya daha imza atmaya hazır olduklarını belirtti.
 
Reckitt Benckiser Türkiye Pazarlama Direktörü Vishal Kalia da, “Veet olarak Türk kadınının yıllardır pürüzsüz güzellik sırrının bir parçası olmaktan ve bu anlamda onlara yeni ürünler sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Adriana Lima ile geçtiğimiz yıl çok başarılı ve keyifli bir iş birliğine imza attık. Veet olarak, dünyaca ünlü bir top modeli ikinci kez, Türkiye’de çekilen reklam filmimizde oynatmaktan ve İstanbul’da ağırlamaktan gurur duyuyoruz” dedi.
 
image
 
Veet’in yeni reklam filmine dünyaca ünlü ödüllü yönetmen imzası
Veet’in bu yılki reklam filmi her zamankinden daha da iddialı. Güzelliğini ortaya çıkarması konusunda Türk kadınını cesaretlendirmek için adım atan Veet, başrolünde Adriana Lima’nın oynayacağı yeni reklam filminde, pek çok ödüllü projeye imza atan dünyaca ünlü İsveçli yönetmen Anders Hallberg ile çalışıyor. Adriana Lima, ünlü yönetmenle daha önce ABD’de çok ses getiren Superbowl reklamında bir araya gelmişti.
 
Reklam filminde Adriana Lima’ya Veet’in sosyal medya yarışmasını kazanan Türk kızı Nur Keçe eşlik edecek.
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR