Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GENÇLİĞİNİZE 30 DAKİKADA GERİ KAVUŞUN
GENÇLİĞİNİZE 30 DAKİKADA GERİ KAVUŞUN
Yüz gençleştirmede kullanılan İple askılama Yöntemi ve Yüz Estetiği Amliyatları “3 Nokta Yöntemi” ile Tarihe Karışıyor!
2 Mart 2015, 19:51
 
Yüz gençleştirmede kullanılan İple askılama Yöntemi ve Yüz Estetiği Amliyatları “3 Nokta Yöntemi” ile Tarihe Karışıyor !
 
Ciltteki Sarkma Ve Kırışıklıkları 30 Dakikalık Tek Bir Seansla, Cerrahi Müdahaleye Gerek Kalmadan Yok Eden Üç Nokta Yöntemi Artık Türkiye’de !
 
Botoks ve dolgu uygulamalarının yeterli olmadığı durumlarda; kaş kaldırmak için, elmacık kemiklerini belirginleştirmede, çene ve yüz ovalini toparlamada, gıdı ve boyundaki elastikiyet kayıplarını gidermede “Üç Nokta Yöntemi” genç ve diri bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.
 
Zamanla yıpranan ve esnekliğini kaybeden yüzün orta kısmı, yanaklar, çene altı ve kaş düşüklüğü gibi problemlerden kurtulmanın en kısa yolu artık “Üç Nokta” yönteminden geçiyor.
 
Hızlı Gençleşmenin Şifresi “ 3 Nokta “ Yönteminde Gizli
 
Nişantaşı’nın en ünlü ve en eski Medikal Estetik Merkezi olan Özel Bliss Maçka Polikliniği, dünyada 40 ülkede ve 1200 doktor tarafından kullanılan “Üç Nokta” tekniğini artık Türkiye’de de uygulamaya başlayan ilk merkez oldu.  image
 
Üç Nokta ile Doğal Görünümlü Genç Bir Cilde Kavuşmak Mümkün
 
Yüzdeki esnekliğini kaybetmiş cilt altı yağlı dokuya iğne yardımıyla tek noktadan girilerek; Kolajen artırımını sağlayan özel iplerin iki yöne yerleştirilmesiyle “Üç Nokta” yönteminin uygulandığını
 
belirten Dr. Keskin, bu uygulama sonrasında, çift yönlü koniler ile cilt altı kolajen dokusunun hızla arttığını, gençlik hücrelerinin hızla devreye girdiğini böylece ciltte dolgunluk, parlaklık, ve nem artışı sağlandığını; bununla birlikte mekanik olarak da cildin gerildiğini ve gençleştiğini söyledi. Dr. Enis Keskin Diğer askılama yöntemlerinden farklı olarak bu yöntemin sadece 3 cildin tamamına değil 3 bölgesine uygulandığını özellikle vurguladı
 
Cilt Altına Yerleştirilen İpler Eriyerek Kolajen Artırımını Sağlıyor
 
Üç Nokta yönteminin; 30 ile 70 yaş arasındaki elastikiyet ve lifting problemi olan kişilere uygulanabildiğini belirten Dr. Keskin, “cerrahi bir müdahale gerektirmeden, cilt altına yerleştirilen ipler kısa sürede eriyerek kolajen doku sentezini başlatıyor. Böylece sarkmalar giderilerek gerginlik, duruluk ve cilt yaşının geriye gitmesi gibi olumlu etkiler kısa sürede elde ediliyor“ açıklamasında bulundu.
 
30 Dakikada Ciltteki Sarkmalara Son!
 
Üç nokta yönteminin; çene hattı, elmacık kemikleri, kaşlar ve boyun bölgesi olarak tüm yüz bölgesine uygulandığını belirten Dr. Keskin, 30 dakika süren uygulamanın iki – üç yıla kadar kalıcılığı olduğunu vurguladı.
 
Şeffaf Gazete.com
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR