Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSTANBUL'DA BANKA VE PTT SOYGUNU
İSTANBUL'DA BANKA VE PTT SOYGUNU
Silahlı ve maskeli soyguncu, Bağcılar Osman Gazi Caddesi üzerinde bulunan banka şubesinde geldi. Soyguncu, bankanın güvenlik görevlisini silahını alarak etkisiz hale getirdi.
22 Nisan 2015, 13:41

 

Bağcılar'da banka şubesine gelen yüzü maskeli ve silahlı kişi, güvenlik görevlisini tehdit edip etkisiz hale getirerek yaklaşık 150 bin TL ile kaçtı.

Failler henüz yakalanamışken bu kez de Bakırköy'de bulunan bir PTT şubesi soyuldu. PTT'ye giren hırsızlar 8 bin 500 lirayı alıp kayıplara karıştı.

Silahlı ve maskeli soyguncu, Bağcılar Osman Gazi Caddesi üzerinde bulunan banka şubesinde geldi. Soyguncu, bankanın güvenlik görevlisini silahını alarak etkisiz hale getirdi. Veznedeki görevlilere de silah doğrultarak  tehdit eden soyguncu, yaklaşık 150 bin TL ile koşarak kaçtı.

BU KEZ DE BAKIRKÖY'DE BİR PTT ŞUBESİNİ SOYDULAR

Daha bu olayın üzerinden çok geçmeden bu kez de Bakırköy'deki bir PTT şubesinde soygun yapıldı.

Bakırköy'de PTT'nin İncirli Şubesi silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Saat 15.00 sıralarında şubeye gelen  soyguncu, silahını çıkararak güvenlik görevlisini tehditle etkisiz hale getirdi. Veznelere yönelen soyguncu 8 bin 500 lirayı alarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şubede inceleme yaptı. Güvenlik kamerasını inceleyen polis ekipleri soyguncunun eşkâlini tespit etti. Soygunun gerçekleştiği sırada veznede olan 2 kadın görevlinin de bilgisine başvuran polis soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR