Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SWINGER ÇETESİNE BASKIN
SWINGER ÇETESİNE BASKIN
Adana’da villada swinger denen eş değiştirme yöntemi ile fuhuş fantezileri yapan, bin lira karşılığı eşleri işadamlarına da sunan çete, ahlak polisi tarafından çökertildi.
18 Mayıs 2015, 20:00

 

Adana'da villada swinger denen eş değiştirme yöntemi ile fuhuş fantezileri yapan, bin lira karşılığı eşleri işadamlarına da sunan çete, çökertildi.

İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 3 ay önce Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu öğrencisi E.Ş. (26) ile sevgilisi E.A.'nın sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden evli çiftlere para karşılığı fuhuş yatırdığı, ayrıca eşleri işadamlarına da sunduğu duyumu üzerine şüphelileri takibe aldı.

Yapılan takipler sonucunda çiftin lüks villa kiralayarak Adana'nın yanı sıra Mersin, Kayseri, Osmaniye, Düziçi'den de evli çiftlere swinger partileri organize ettiğini belirledi. Çiftin, başlarda fantezi amacıyla sosyal paylaşım sitesinden fuhuş yapmak isteyenleri bir araya getirdiği, daha sonra bu amaçla bir villa kiralayarak işi ticarete döktüğü ortaya çıktı. Dönem dönem yaklaşık 20 çiftçi partilerde bir araya getiren çift, bin lira karşılığı eşleri işadamlarına da sunmaya başladı.

"PARA KARŞILIĞI YAPTIRMAYA BAŞLADI"

E.Ş. çok sayıda çifte sürekli villada fuhuş yaptırmaya başlayınca bu durumdan para kazanmak isteyerek eşsiz işadamlarını devreye soktu. İstanbul, İzmir, Ankara, Gaziantep, Kayseri gibi illerden işadamları gelerek çiftlerle birlikte oldu. E.Ş. bunun karşılığında işadamlarından birlikte olduğu kadın başına bin lira para aldı. Bu aldığı paradan 300 lirasını da çiftlere verdi. Para almaya başladıktan sonra çift sayısında da artış meydana geldi. E.Ş. ve sevgilisi böyle fuhuş yaptırmaya devam ederken polis yeterli delili topladıktan sonra düğmeye bastı.

"4 İLDE 25 NOKTAYA OPERASYON"

Polis 14 Mayıs 2015 günü şafak vakti aralarında Adana, Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Düziçi'nin de bulunduğu 5 noktada 25 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon yaptı. Operasyonda para karşılığı eşlere fuhuş yaptıran üniversite öğrencisi E.Ş. ile sevgilisi E.A. ile birlikte 23 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan 14'ü erkek 9'u kadındı. Şahıslar emniyet getirilerek sorgulanmaya başlandı. Yapılan sorguda E.Ş. suçlamaları
kabul etmedi. Para karşılığı fuhuş yaptırmadığını fantezi amaçla birlikteliklerin yaşandığını söylediği öğrenildi.

"BABASININ KREDİYE İHTİYACI OLUNCA MECBUR YAPTI"

Bu arada polis 30'a yakın kadının bu fantezili fuhuş çetesinin kurbanı olduğunu, ayrıca çoğu kadının ifadesinde E.Ş.'nin para aldığından haberi olmadığını, fantezi amaçlı birliktelik yaşadıklarını söyledikleri ortaya çıktı. Bir kadını ise eşinin kendisine eş değiştirerek cinsel ilişkiye girmek istediğini söylediğini ancak kendisinin karşı çıktığını, bu sırada babasını arayarak kredi çekmek istediğini ve kendisinden para istediğini belirterek, "Ben de babama param yok dedim. O da bu duruma üzülerek 'sen nasıl evlatsın babana hiç yardım etmiyorsun' deyince eş değiştirmeli fuhşu kabul ettim" dediği öğrenildi.

Bu arada, yapılan araştırmada villada her türlü fantezi yapıldığı da ortaya çıktı. Toplu fuhuş sırasında 'köle' ismini verdikleri bir erkek şahsın olduğu bu şahsın çıplak olarak villada bulunduğu ve hizmet ettiği ancak kimseyle cinsel ilişkiye girmediği, onun cinsel ilişkiye girmesinin yasak olduğun belirlendi.

23 zanlı yaklaşık 4 gün süren sorgularının ardından para karşılığı fuhuş yapmak, fuhşa yer temin etmek ve aracılık etmek suçlamalarından adliyeye sevk edildi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR