Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ZORUNLU İNİŞ
ZORUNLU İNİŞ
Hakkari Devlet Hastanesi’nde bugün doğum yapan ve doğum sonrasında durumu fenalaşan Hülya Çatal’ın Van’a sevk edilmesini karar verildi.
21 Mayıs 2015, 20:52

 

HAKKARİ’de doğum sonrası aniden fenalaşan Hülya Çatal’ı aldıktan sonra havalanan Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans helikopter, hava muhalefeti nedeniyle Depin mevkiindeki Hakkari-Çukurca karayoluna acil iniş yapmak zorunda kaldı.

Hakkari Devlet Hastanesi’nde bugün doğum yapan ve doğum sonrasında durumu fenalaşan Hülya Çatal’ın Van’a sevk edilmesini karar verildi. Bunun üzerine sağlık bakanlığı’na ait ambulans helikopter hazırlandı. Çatal, ambulansla Fatih Kışlasına götürülülerek burada kendisini bekleyen helikoptere alındı.

İçerisinde Pilot Şener Turan, 2 yardımcı pilot ve kadın hastanın bulunduğu helikopteri, kışladan ayrıldıktan sonra Hakkari kent merekezine 10 kilometre uzaklıktaki Depin mevkiinde sağanak yağmur yüzünden acil iniş yapmak zorunda kaldı. Pilotun görüş mesafesini düştüğü belirtilirken, hasta Çatal ise bölgeye istenen ambulansla Van’a sevk edildi.

Hakkari-Çukurca Karayoluna iniş yapan helikopteri, teknik bir sorun nedeniyle kalkış yapamazken, olay yerine gelen Hakkari İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yavuz Özfidan, pilottan bilgi aldı. Bu arada askerler de helikopterinin iniş yaptığı bölgede güvenlik önlemi aldı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR