Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CUMA İÇTEN'DEN İZMİR İNSANINA AĞIR HAKARET
CUMA İÇTEN'DEN İZMİR İNSANINA AĞIR HAKARET
Ak Partl milletvekili Cuma İçten CHP'li İzmirli gençlerin özgürlükten anladıkları, son derece açık giyinmek, kafa çekmek, sabaha kadar eğlenmek dedi
23 Mayıs 2015, 08:45

 

 

AK Parti'li vekilden İzmirliler'e ağır hakaretler

“CHP’li İzmirli gençlerin özgürlükten anladıkları, son derece açık giyinmek, kafayı çekmek, sabaha kadar eğlenmek”, “Haşhaşilerin başkenti İzmir, neden acaba?” ifadeleri, sosyal medya üzerinde sert tepki çekti.

Genel seçim öncesinde partisinin çalışmalarına destek vermek amacıyla İzmir’e gelen İçten, izlenimlerini Twitter adresinden paylaştı. CHP’li yerel yönetimlerin başarısız olduğunu savunan İçten, İzmirlilerin yaşam tarzına yönelik de tepki çeken şu açıklamalara yer verdi.

“İzmir’de CHP’ye oy veren kitle, radikal militanvari davranmakta ve kendisi gibi düşünmeyenlere saygı göstermemektedir. Belediye hizmetten ziyade kültürümüze ve değerlerimize aykırı teşkil eden sözde kültürel faaliyetler yapmaktadır. Alttan gelen gençlik, değerlerimize aykırı bir yaşam şekli ile yetişmekte ve kendi aileleri bile bu durumdan şikayetçi. CHP’li İzmirli Gençler özgürlükten anladıkları, son derece açık giyinmek, kafaya çekmek, sabaha kadar eğlenmek. Genelde İzmir’i ayakta tutan İzmir dışında buraya yerleşmiş Anadolu insanları. İzmir’e yerleşmiş Anadolu insanı hala değerlerimizi ve kültürümüzü korumaya çalışıyorlar kendilerini kutluyorum.”


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR