Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
O BİR DÜNYA YILDIZI
O BİR DÜNYA YILDIZI
G.SARAY Arsenal’den transfer ettiği Lukas Podolski’ye dün 3+1 yıllık imzayı attırdı. Sarı kırmızılı yönetim, imza töreninin sonunda ince belli bardakta çay içerek kutlama yapan dünya çapındaki yıldız için İngiliz kulübüne sadece 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek,
5 Temmuz 2015, 14:25

 

GALATASARAY , Lukas Podolski için 6 milyon Euro’dan kapıyı açan Arsenal’i 2.5 milyon Euro bonservis bedeline ikna etti ve transferi bitirdi.

Cimbom’a imzayı ince belli bardakta çay içerek kutlayan Alman, takımdaki 12 kişiden daha ucuz.

G.SARAY Arsenal’den transfer ettiği Lukas Podolski’ye dün 3+1 yıllık imzayı attırdı. Sarı kırmızılı yönetim, imza töreninin sonunda ince belli bardakta çay içerek kutlama yapan dünya çapındaki yıldız için İngiliz kulübüne sadece 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek, bir transfer başarısına da imza attı. 6 milyon Euro’dan açılan ve 2 hafta süren pazarlık, 2.5 milyon Euro’da sonlandı. Podolski, aralarında Tarık Çamdal’ın da bulunduğu 12 oyuncudan daha ucuza mal edilmiş oldu. Alman yıldıza Yasin Öztekin ve Koray Günter’e ödenen kadar bonservis ödendi. Podolski bir tek 2 milyon 350 bin Euro’ya alınan Blerim Dzemaili’den pahalı oldu! Podolski’nin kendisi ise, ilk 3 yıl için 3’er milyon Euro garanti ücret ve maç başına da 20’şer bin Euro alacak.

image

“DAHA ÇOK İLGİ OLUNCA BU KEZ KABUL ETTiM”

BAŞKAN Dursun Özbek ile yönetici Cüneyt Tanman’ın da katıldığı imza töreninde konuşan Alman yıldız, Cimbom’u neden tercih ettiğini şöyle anlattı: 
“Geçen senelerde de G.Saray’ın bana karşı ilgisi oldu. Ancak bu yaz daha yoğun bir ilgi oluştu. Ailem de benim buraya gelmemi istedi. Dolayısıyla Galatasaray ile anlaştık, çok mutluyum. Galatasaray geçen yılın şampiyonu. şampiyonlar ligi’nde de mücadele edeceğiz ama buraya gelmemde bu durum ana faktör değildi. Ben genel resme bakıyorum.”

Podolski, Galatasaray’ı ve taraftarının statta yarattığı atmosferi gelmeden önce de bildiğini sözlerine ekledi.

“SNEIJDER’LA AYNI TAKIMDA OLMAK MOTiVE EDİCİ”

WESLEY Sneijder’la birlikte oynamanın motive edici olduğunu kaydeden Podolski, bir çok kupaya rağmen başarıya doymadığını söyledi. Podolski, “Kariyerimde çok kupalar kazandım ama şunu söyleyebilirim ki bu kupalar karakterimi hiçbir şekilde değiştirmedi. Futbolda açlık önemli bir şey fakat bunu genele yaymak gerekir. Kupalar kazanmak elbette futbolcuyu ekstra motive eder” dedi. Birlikte oynayacağı Sneijder’ı da öven Alman, “Çok büyük oyuncu. Üst düzey isimlerle oynamak motive edici bir durum. Diğer arkadaşlarımla oynayacak olmak da gurur verici” diye konuştu.

‘Almanya’nın 10 numarası’

G.SARAY Başkanı Dursun Özbek, “Podolski, Almanya’nın 10 numarası. Çok beğendiğimiz ve uzun süredir izlediğimiz bir oyuncuydu. Teknik kadromuz Şampiyonlar Ligi’nde ve Süper Lig’de vereceğimiz mücadele çerçevesinde takviye yapmamız gereken yerleri tespit etti. Şampiyonluğun en büyük adayı olan takımı yaratıyoruz” yorumunu yaptı.

“KAFA OLARAK HAZIRDI”

Cüneyt Tanman ise, “Taraftarımızın onunla ilgili çok büyük bir özlemi vardı. Podolski’nin kafa olarak da hazır olduğunu gördük” diye konuştu.

4 YILDA 11.3 MİLYON EURO GARANTİ

2015-16: 3 milyon + 20 bin Euro maç başı
2016-17: 3 milyon + 20 bin Euro maç başı
2017-18: 3 milyon + 20 bin Euro maç başı
2018-19: 2.3 milyon + 25 bin Euro maç başı

NOT: Podolski, 2017-2018 sezonunda 20‘si ilk 11’de olmak üzere en az 30 maçta forma giyerse dördüncü yıl da takımda kalacak.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR